Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Macovei ii cere lui Nastase sa aprobe perchezitia a doua din casele lui

Ministrul Justitiei, Monica Macovei, i-a cerut, joi, presedintelui Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, sa aprobe perchezitionarea a doua din locuintele lui - una situata in Bucuresti si alta in comuna prahoveana Cornu, informeaza Ministerul Justitiei.
"In temeiul prevederilor articolului 72 alineat 2 din Constitutia Romaniei si ale articolului 193 alineatul 2 din Regulamentul Camerei Deputatilor, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a adresat astazi, 9 februarie 2006, presedintelui Camerei Deputatilor cererea de incuviintare a efectuarii perchezitiei la doua imobile, situate in Bucuresti si in comuna Cornu, judetul Prahova, apartinind domnului deputat Adrian Nastase, presedinte al Camerei Deputatilor, care este cercetat in calitate de invinuit de Departamentul National Anticoruptie", se arata intr-un comunicat al Ministerului Justitiei remis, joi, agentiei MEDIAFAX.
Cererea de perchezitie i-a fost transmisa lui Nastase la solicitarea procurorului-sef al Departamentului National Anticoruptie, Daniel Morar, precizeaza Ministerul Justitiei.
Marti, Departamentul National Anticoruptie a confirmat ca fostul premier Adrian Nastase este urmarit penal, alaturi de alte cinci persoane, pentru fapte de coruptie, fara sa precizeze in ce dosar au fost formulate acuzatiile.
Toate cele sase persoane invinuite au fost citate la DNA, informa Biroul de Informare si Relatii Publice al DNA, ceea ce inseamna ca inclusiv Dana Nastase a primit citatie.
Dana Nastase este urmarita penal alaturi de sotul sau, fostul premier Adrian Nastase, ea fiind una dintre cele sase persoane cercetate de DNA pentru fapte de coruptie in acelasi dosar, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.
Printre cei urmariti penal sint beneficiari ai apartamentelor din blocul din strada Muzeul Zambaccian, fostul secretar de stat Sergiu Sechelariu, a carui firma a construit imobilul, precum si proprietarul initial al terenului, Gabriel Bivolaru, au relatat sursele citate. De altfel, Gabriel Bivolaru va fi transferat, joi, de la inchisoarea din Turnu Severin la Penitenciarul Rahova.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii