Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Macelar acuzat de vatamare corporala grava

Macelar la o societate comerciala braileana, Nicu Florentin I., 32 de ani, a fost deferit justitiei, pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala grava (art. 182 Cod Penal).
Potrivit dosarului penal instrumentat de procurorul Marinela Cosnita, de la Parchetul de pe linga Judecatorie, in ziua de 12 decembrie 2006, in jurul orei 17.00, Sandu R. cobora treptele blocului in care locuieste (situat pe strada Radu Negru), cind a dat nas in nas cu vecinul sau, Nicu I. Cei doi s-au luat la cearta, pe motiv ca Sandu folosise anterior o expresie jignitoare la adresa concubinei si mamei invinuitului, respectiv, "zdrente". Procurorul anchetator precizeaza: "Urmare acestei discutii, invinuitul l-a impins pe scari pe Sandu R., iar acesta s-a dezechilibrat si a cazut, rostogolindu-se pe scari pina la etajul I. Datorita leziunilor suferite, Sandu R. a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, Sectia Ortopedie". Potrivit certificatului medico-legal atasat la dosar, victima a avut nevoie de 90 de zile de ingrijiri medicale. Audiat pe parcursul anchetei penale, macelarul a declarat ca, inainte de a-si imbrinci vecinul, acesta l-ar fi impins, la rindu-i, catre balustrada scarii. Sandu R. a negat, insa, ca l-ar fi agresat pe inculpat. Cazul se afla pe rolul instantei Judecatoriei Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii