Mergi la conţinutul principal

Mașină parcată în fața porții, avariată de o creangă ruptă dintr-un pom

* proprietarii acuză firma care face asfaltări pe stradă că ar fi de vină pentru incident, însă muncitorii nu recunosc nimic

 

O familie care locuiește pe strada Progresului, nr. 132, și-a găsit mașina avariată, din cauza unei crengi rupte dintr-un pom din apropiere. Incidentul s-a petrecut vineri după-amiază, iar păgubașii spun că de vină ar fi, cel mai probabil, echipa de muncitori care lucrează la asfaltarea carosabilului. Totuși, nu există nicio dovadă că aceștia ar fi rupt creanga respectivă, așa că nu se știe deocamdată dacă va achita cineva contravaloarea reparațiilor. ”Mai mult ca sigur, cei care lucrează la asfaltare au rupt creanga aia, ca să-și facă loc pentru utilaje. În aceeași zi, au mai fost rupți încă doi copaci, în afară de cel din fața curții noastre. N-are cum să fie coincidență. Muncitorii spun că nu ei sunt de vină, că ar fi trecut un camion mare pe stradă și acela ar fi rupt crengile. De parcă n-au mai trecut camioane până acum, fără să se întâmple nimic de genul ăsta... Ei au fost, mai mult ca sigur, dar nu vor să recunoască. Dacă voiau să-și facă loc pentru utilaje și au văzut că trebuie ruptă creanga aia, de ce n-au spus, de ce nu ne-au bătut în poartă să ne atenționeze că trebuie să mutăm mașina?! O mutam, fără nicio discuție... Dar așa, să nu ții cont că provoci o pagubă... Nu i-am văzut efectiv când au rupt pomul, nu avem nici martori, nici nu știm cum să procedăm ca să fim despăgubiți, să ni se plătească reparațiile. O să facem, totuși, o plângere către Primărie”, ne-a spus Valerica Chirac, proprietara păgubită.

Viceprimarul Alexandru Jantea ne-a declarat că, dacă se va dovedi că firma care lucrează la turnarea unui covor asfaltic pe strada în cauză a provocat acele avarii, va fi bună de plată. ”Orice daună provocată în timpul activităților de pe șantier trebuie acoperită de cel care efectuează lucrarea”, a precizat Jantea. În cazul de față este vorba despre firma ”Micatis” Brăila, titularul unui contractul multianual de reparații stradale pe raza municipiului.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro