Mergi la conţinutul principal

Maşinile au interzis pe digul Brăila - Galaţi

Şoferii brăileni şi gălăţeni, dar şi cei din alte judeţe, care intenţionează să circule, astăzi, între cele două oraşe, vor trebui să ocolească kilometri buni, din cauza unor lucrări de reabilitare ce implică oprirea totală a traficului pe digul Brăila-Galaţi. Restricţia este valabilă între orele 10.00 şi 16.00, timp în care angajaţii Secţiei L1 a CFR Galaţi vor lucra la pasajul la nivel cu calea ferată din dreptul cartierului ANL Siret. Aceştia au 6 ore la dispoziţie pentru a elimina denivelările ce le dau de furcă de ani de zile şoferilor. Practic, ei vor ridica şinele cu circa 15 centimetri şi vor înlocui dalele de beton şi traversele deteriorate. "Era şi timpul să se facă lucrările acestea. Trec aproape zilnic cu maşina pe aici şi e jale mare. La orele de vârf, 4 - 5 seara, când scapă lumea de la serviciu, se întind cozile de maşini pe câteva sute de metri uneori, din cauza gropilor existente la trecerea peste calea ferată. Trebuie să treci cu viteză foarte mică, altfel îţi faci roţile praf. Poate după reparaţiile astea o să avem şi noi un pasaj decent aici", ne-a spus Ionuţ T., unul din miile de şoferi care tranzitează zilnic zona.
Potrivit reprezentanţilor CFR, au fost montate indicatoare rutiere în zona sensului giratoriu de la ieşirea din municipiu, care îi ghidează pe şoferi către ruta ocolitoare. Astfel, conducătorii auto sunt îndrumaţi să ocolească pe Str. Mircea Mălăeru - Calea Galaţi, prin cartierul Vidin, până la satul Baldovineşti, unde pot intra pe DN 2B, adică pe vechea şosea de legătură între Brăila şi Galaţi.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro