Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Maşină de poliţie aflată în misiune, răsturnată la Bărăganul. Vinovatul, o şoferiţă din Însurăţei

* incidentul s-a produs din cauza unui şofer care nu a ţinut cont de faptul că autospeciala avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune * poliţiştii au ajuns la spital, însă nu au suferit leziuni grave

 

UPDATE: Autoturismul Opel care a izbit masina de poliţie era condus de o femeie de 37 de ani, din Însurăţei. Aceasta circula pe DE 584, dinspre Însurăţei spre Slobozia, însă în localitatea Bărăganul a virat stânga în zona unei staţii Peco. Şoferiţa a încălcat marcajul longitudinal simplu şi nu s-a asigurat atunci când a schimbat direcţia de mers.

Maşina s-a tamponat cu autospeciala de poliţie care se afla în depăşirea unei coloane de maşini şi avea semnalele în funcţiune. Aceasta circula în aceeaşi direcţie cu auto Opel, însă pe cealaltă bandă.

Trei poliţişti au fost răniţi, fiind vorba despre un bărbat de 39 de ani, cel care conducea, şi alţii doi cu vârste de 23 şi 45 de ani. Unul dintre poliţişti este de la Politia Oraşului Însurăţei, iar ceilalţi doi sunt de la Posturile de Poliţie Zăvoaia şi Victoria. Ei au scăpat cu răni uşoare şi nu a fost nevoie de internare.

În urma impactului dintre cele două autoturisme au rezultat pagube materiale importante, maşina de poliţie răsturnată fiind avariată 90%.

Poliţiştii rutieri au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

STIRE INITIALA: 

Autospecială de poliţie răsturnată pe şosea din cauza unui şofer care nu a acordat pioritate. Evenimentul s-a produs la intrare în localitatea Bărăganul.

Un echipaj mixt, poliţie rutieră – ordine publică (1 rutieră, 2 op), din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei, în timp ce se deplasa la un eveniment semnalat prin apel 112, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, a intrat în coliziune cu un autoturism Opel Meriva. Şoferul acestuia nu a respectat semnalele acustice şi luminoase, virând la stânga. În urma impactului, maşina de poliţie s-a răsturnat. Poliţiştii acuzau dureri, astfel că au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă celelalte persoane implicate în accident nu au suferit leziuni. În urma investigaţiilor medicale la Unitatea de Primire Urgenţe, s-a constatat că poliţiştii nu au suferit leziuni grave.

Cercetările la locul accidentului au fost efectuate de poliţişti de la Serviciul Rutier.

Vom reveni.

Sursa foto: Facebook
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii