Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

M-am consultat cu Andone in privinta meciului cu Heerenveen

Antrenorul formatiei Steaua, Cosmin Olaroiu, a declarat, joi, pe Aeroportul International "Henri Coanda", inainte de plecarea echipei spre Olanda, ca s-a consultat cu tehnicianul Ioan Andone in legatura cu viitorul adversar al gruparii "ros-albastre" din 16-imile Cupei UEFA, SC Heerenveen.
"Am discutat mult cu Ioan Andone, o sa mai vorbesc cu el zilele acestea. Mi-a dat materialele pe care le-a avut inainte de meciul Dinamo - Heerenveen de la Bucuresti. Foarte bune, foarte folositoare", a spus Olaroiu.
Dinamo Bucuresti si SC Heerenveen s-au intilnit, in data de 20 octombrie 2005, in prima etapa a grupelor Cupei UEFA, scorul fiind egal, 0 - 0.
Cosmin Olaroiu a precizat ca, fata de meciul Dinamo - Heerenveen, lucrurile sint diferite, in sensul ca meciul se va disputa in Olanda, iar mai multi jucatori au parasit lotul gruparii batave.
Tehnicianul stelist a declarat ca obiectivul echipei sale in meciul cu Heerenveen este victoria. "Mergem sa cistigam, dar ca sa cistigam trebuie sa inscriem gol sau goluri. Asta este ideea cu care plecam la drum. Pentru noi este important sa luam o optiune de calificare inca din prima mansa", a completat Olaroiu.
Cosmin Olaroiu a adaugat ca pentru Steaua reprezinta un dezavantaj faptul ca nu a disputat jocuri oficiale in ultima perioada. "Ei joaca in campionat, au un alt tonus, un alt ritm de joc, dar sper ca meciurile disputate in Cipru cu adversari foarte puternici sa ne ajute, iar valoarea superioara a echipei noastre sa compenseze diferenta de jocuri in picioare", a mentionat antrenorul stelist.
Referitor la plecarile jucatorilor formatiei olandeze, Huntelaar si Samaras, Olaroiu a declarat: "Huntelaar a marcat 17 goluri pentru ei, era un jucator important, foarte abil. In ceea ce-l priveste pe Samaras, el a jucat mai putin. Titular de baza era Nilsson, care este intr-o forma foarte buna, marcind patru goluri in ultimele meciuri, desi a fost mai mult timp accidentat".
Intrebat daca exista posibilitatea ca Steaua sa nu poata juca returul pe stadionul National din Complexul "Lia Manoliu", Olaroiu a raspuns, in gluma: "Inseamna ca trebuie sa cistigam prima mansa la un scor care sa ne permita sa nu jucam returul, nu? Sunt probleme organizatorice care ma depasesc, dar cred ca nu se pune problema sa ajungem in situatia sa nu putem gazdui un meci de cupa europeana. Cred ca ar fi cea mai mare rusine care s-ar putea intimpla".
Olaroiu a mentionat ca nu se teme de eventuale aranjamente in returul campionatului. "Pe mine ma intereseaza ca Steaua sa joace bine. Ne propunem sa mergem mai departe in Cupa UEFA si atunci vom juca din trei in trei zile. Va fi greu, dar daca Steaua va juca bine si va avea continuitate in joc nu vad de ce ne-ar interesa ce se intimpla in jurul nostru", a explicat oficialul stelist.
Componentii echipei Steaua Bucuresti au plecat, joi, spre Olanda, cu sase zile inainte de meciul cu SC Heerenveen din Cupa UEFA, din cauza climei din Romania si pentru a se pregati in cele mai bune conditii. Stelistii se vor antrena la Mierlo pina cu o zi inainte de meci, cind vor ajunge la Heerenveen.
In Olanda au facut deplasarea urmatorii jucatori: Carlos Alberto Fernandes, Cornel Cernea - portari; George Ogararu, Sorin Ghionea, Mihai Nesu, Alexandru Tudose, Petre Marin, Dorin Goian, Daniel Balan - fundasi; Gabriel Bostina, Sorin Paraschiv, Florin Lovin, Mirel Radoi, Banel Nicolita, Vasilica Cristocea - mijlocasi; Andrei Cristea, Daniel Oprita, Alin Litu, Victoras Iacob, Valentin Simion, Nicolae Dica - atacanti.
Nu au facut deplasarea portarul Marius Toma si jucatorii Andrei Enescu, Razvan Ochirosii si Laurentiu Dinita, ultimul urmind sa ajunga la Jiul Petrosani.
Delegatia stelista este condusa de managerul general Mihai Stoica.
Partida SC Heerenveen - Steaua Bucuresti va avea loc pe 15 februarie, de la ora 20.15, pe stadionul Abe Lenstra, returul fiind programat pe 23 februarie, de la ora 19.00, pe stadionul National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii