Mergi la conţinutul principal

Mâine se oprește apa în zona Carantinei

* timp de cinci ore, va fi sistată furnizarea apei potabile în zona Carantina cuprinsă între B-dul Dorobanților - Strada Carantina - Strada Sabinelor și Strada Rodnei * reprezentanții Companiei de Utilități Publice (CUP) Dunărea Brăila îi sfătuiesc pe cei afectați de oprirea apei să-și asigure rezerve de apă pentru consum și pentru uz casnic

 

Lucrare de sectorizare a rețelei de apă potabilă, executată de angajații Companiei de Utilități Publice (CUP) Dunărea Brăila, cu afectarea consumatorilor casnici și a firmelor situate în zona veche a orașului.

Potrivit unui comunicat dat publicității miercuri, 31 martie, de compania de apă a orașului, în ziua de vineri, 2 aprilie 2021, între orele 9.00 - 14.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în zona Carantina "pentru executarea unor lucrări de sectorizare a rețelei de apă potabilă".

Potrivit CUP Dunărea Brăila, vor fi afectați de această nouă oprire a furnizării apei utilizatorii casnici, agenții economici, precum și unitățile bugetare din zona Carantina cuprinsă între Bulevardul Dorobanților - Strada Carantina - Strada Sabinelor și Strada Rodnei.

Reprezentanții companiei îi sfătuiesc pe cei care locuiesc în zona afectată de lucrări să-și asigure rezerva minimă de apă. "Ne cerem scuze față de utilizatorii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, îi rugăm pe abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei" se arată în comunicatul CUP Dunărea Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro