Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lyon va juca impotriva Stelei meciul 60 in Liga Campionilor

Formatia Olympique Lyon va disputa miercuri, impotriva FC Steaua, in ultima etapa a grupei E a Ligii Campionilor, meciul cu numarul 60 in aceasta competitie, informeaza site-l oficial al UEFA.
Palmaresul echipei Olympique Lyon in Liga Campionilor este de 32 de victorii, 12 remize si 15 infringeri, golaverajul fiind 108-60. Lyon a suferit doar doua infringeri in ultimele 26 de meciuri sustinute in aceasta competitie.
Steaua Bucuresti va juca la Lyon meciul 199 in cupele europene, palmaresul all-time fiind de 76 de victorii, 55 de egaluri si 67 de infringeri, golaveraj 280-258. Steaua va juca meciul cu numarul 24 in Liga Campionilor, palmaresul fiind: 4 8 11 20-36.
Daca vor fi folositi, jucatorii francezi Sylvain Wiltord si Gregory Coupet vor bifa meciurile 75, respectiv 55 in Liga Campionilor. Sidney Govou si Juninho Pernambucano vor ajunge la cota 50 in cupele europene, Coupet la meciul 90, Wiltord la partida 85, iar John Carew la borna 80 in competitiile continentale.
In aceasta editie a grupelor Ligii Campionilor, doar Real Madrid a avut mai multe suturi pe poarta decit OL, 39, respectiv 35.
Atacantul stelist Nicolae Dica va juca meciul 35 in cupele europene, liderii Stelei fiind Sorin Paraschiv si Petre Marin, cu cite 42.
FC Steaua a comis 114 faulturi in primele cinci intilniri din grupa E, cele mai multe dintre toate participantele la competitie. Campioana Romaniei are cea mai scazuta posesie a balonului, 22 de minute pe meci.
Partida Olympique Lyon - Steaua Bucuresti va avea loc miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul Gerland, in ultima etapa a grupei E a Ligii Campionilor. Dupa remiza cu Dinamo Kiev, din etapa precedenta, Steaua si-a asigurat locul trei si calificarea in 16-imile Cupei UEFA.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii