Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Luptatorul Panait - sase victorii consecutive

Dupa ce, la finele anului trecut, a strecurat teama in adversari si a cistigat un meci fara sa miste un deget, fiindca oponentul a refuzat sa intre in ring, Auras Panait - singurul brailean care lupta in circuitul K1 - a inhatat, weekend-ul trecut, inca un premiu, prin neprezentarea adversarului.
Panait ne-a declarat, ieri, ca s-a antrenat 4 luni pentru meciul care ar fi trebuit sa se desfasoare vineri seara la Sf. Gheorghe, la editia a sasea a galei "Fight Klub", insa a avut parte de o surpriza: "M-am pregatit inca din ianuarie pentru meci, iar in penultima zi, m-a sunat organizatorul si mi-a spus ca adversarul, ieseanul Vasile Popovici, care este un munte de om inalt de 2,15 m, a refuzat sa lupte. Imbucurator este faptul ca am primit diploma si suma de bani pusa in joc, insa ma intristeaza faptul ca nu am avut ocazia sa-l inving in ring. Asta pentru ca o victorie fara lupta, pentru mine nu inseamna nimic."
Auras Panait a intrat in circuitul K1 cu ocazia galei "Local Kombat", in octombrie 2004 si, de atunci, a cistigat toate meciurile. Anul trecut, braileanul a fost invitat in Olanda, pentru a se perfectiona in sala multiplului campion mondial Ernesto Hoost - aflat de aproape 20 de ani in fruntea clasamentelor de box thailandez si lupte in sistem K1. "Gladiatorul" ne-a declarat ca in ultima perioada l-a antrenat pe braileanul Bogdan Tonu, care va lupta vineri seara, in deschiderea galei de box ce va avea loc la Sala Polivalenta si la care vor participa pugilisti din Franta, Bulgaria, Portugalia si Iran.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii