Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Luna padurii sarbatorita in scolile brailene

Intre 15 martie si 15 aprilie, in scolile brailene se desfasoara actiunea "Luna padurii".
Pe 18 si 25 martie, in padurea Stejarul, se va realiza concursul "Cea mai reusita plantatie". Pe 18 martie vor participa scolile: "Ion Bancila", "Spriu Haret", "C. S. Aldea", "I. L. Caragiale", "E. Teodoroiu", Liceul "Iorga" si Colegiul "Balcescu".
Urmatoarea actiune vizeaza plantarea de arbori in curtea sau in apropierea scolii. Distribuirea puietilor este planificata pentru 20 - 24 martie, iar plantarea se va realiza pe 25 martie. Vor participa cinci scoli din oras, trei din mediul rural si opt colegii, licee si grupuri scolare. Simpozionul "Ziua arborilor si a pasarilor" va avea loc pe 31 martie la Scoala "Fanus Neagu". Inscrierile cu referate pentru simpozion se va realiza pina pe 24 martie. Sint asteptati elevi de gimnaziu coordonati de profesorii de biologie.
Pe 8 aprilie se va realiza o actiune de ecologizare in padurea Stejarul.
Actiunea este organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Braila In colaborare cu Directia Silvica Romsilva Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii