Mergi la conţinutul principal

Lucrătorii din Penitenciarul Brăila au protestat la București

* săptămâna trecută, 15 angajați care fac parte din sindicatul SFINX din cadrul penitenciarului au participat la protestul din fața Ministerului Muncii 

 

Acțiuni de protest ale angajaților din penitenciare. Acestea au fost programate pentru perioada 14 ianuarie – 24 februarie 2021. Vineri, lucrători din cadrul Penitenciarului Brăila au participat la acțiunea de protest de la București.

Astfel, de la Penitenciarul Brăila au participat un număr de 15 angajați care fac parte din sindicatul SFINX din cadrul penitenciarului, sindicat afiliat la Confederația Națională a Sindicatelor Cartel Alfa, care conform calendarului au pichetat Ministerul Muncii pentru a-și striga nemulțumirile. Președintele sindicatului SFINX din cadrul Penitenciarului Brăila, Mihai Guduleasa, vicepreședintele U STS CNS – Uniunea Sindicatelor Teritoriale a Confederației Naționale a Sindicaliștilor Cartel Alfa Filiala Brăila, ne-a comunicat care sunt nemulțumirile lucrătorilor din penitenciar. “Politica de austeritate în domeniul salarizării, înghețarea creșterii pensiilor și lipsa justiției sociale în sistemul de pensii; lipsa posibilității efective de negociere a CCM sectoriale; blocarea modificării actualei legi a dialogului social; politica fiscală care dezavantajează lucrătorul; lipsa respectului față de legislația în vigoare a guvernului și partidelor politice parlamentare”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro