Mergi la conţinutul principal

Lucrări de întreținere în parcurile Brăilei

* sunt spălate jocurile educative de tip PLAYFORM montate în Parcul Monument, Grădina Publică, Faleză și în cele 30 de locuri de joacă modernizate în ultimii ani, de către SUPAGL * în ultimii ani, Primăria Municipiului Brăila a alocat peste 100.000 de lei pentru achiziția de jocuri educative pentru copii * alți 20.000 de lei vor fi folosiți pentru achiziția de jocuri în anul 2022

 

S-a dat startul primei etape a programului anual de lucrări de întreținere a jocurilor educative de tip PLAYFORM, montate de Primăria Municipiului Brăila, prin SUPAGL, în principalele locuri de promenadă ale orașului - Parc Monument, Grădina Publică, Faleza Dunării - precum și în cele 30 de locuri de joacă pentru copii existente în toate cartierele, modernizate în ultimii ani.

Potrivit directorului Serviciului de Utilitate Publică, de Administrare și Gospodărire Locală (SUPAGL) din cadrul Primăriei Municipiului Brăila, Dumitru Munteanu, jocurile educative din material termoplastic sunt spălate și pregătite pentru a putea fi folosite de cei mici, operațiunea fiind, deja, finalizată în Parcul Monument și Grădina Publică.

"Sunt executate lucrări de spălare cu apă și detergent a tuturor figurinelor multicolore cu tematică diversă, atât de îndrăgite de micuți. Scopul este stimularea apetitului pentru mișcare, pentru o generație tot mai atrasă de calculator", a precizat directorul SUPAGL.

Potrivit sursei citate, în ultimii ani, Primăria Municipiului Brăila a alocat peste 100.000 de lei pentru achiziția de jocuri educative pentru copii. Furnizorul este firma "Metalbac", din Bacău, producător al acestui tip de jocuri pentru copii, jocuri care se pot aplica direct pe suprafețele asfaltate din parcuri și locuri de promenadă.

În anul 2022, în bugetul SUPAGL Brăila au fost alocați alți 20.000 de lei pentru achiziția de jocuri PLAYFORM care vor fi montate, în perioada imediat următoare, în ultimele 10 locuri de joacă ale municipiului, aflate și ele în curs de modernizare.

Următoarea etapă a programului anual de lucrări de întreținere a jocurilor educative este programată pentru începutul lunii august, însă angajații SUPAGL Brăila vor interveni ori de câte ori este necesar, pentur a le păstra curate și atractive, a mai spus Dumitru Munteanu.       

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro