Mergi la conţinutul principal

Lucian Căprariu, deranjat de „delăsarea” administraţiei PSD la Brăila

• asta a declarat consilierul municipal, Lucian Căprariu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute, ieri, la sediul partidului local Brăila Nouă • însoţit de imagini doveditoare, Căprariu a criticat faptul că la un refugiu de tramvai dintr-o zonă centrală a oraşului au “tronat” luni de zile câteva cărămizi lăsate de constructor după terminarea lucrării • mai mult, acesta s-a arătat total dezamăgit că nici măcar la proiectele noi care se realizează pe străzile Brăilei, cablurile de pe stâlpi nu sunt îngropate, aşa cum ar fi normal şi cum s-a promis

 

Consilierul municipal independent, totodată liderul partidului local Brăila Nouă, Lucian Căprariu, s-a arătat extrem de deranjat de „delăsarea” celor din administraţia PSD. Acesta a susţinut, ieri, o conferinţă de presă la sediul partidului, iar printre subiectele dezbătute, acesta a adus şi o serie de critici “debandadei” din administraţia publică brăileană. Mai exact, Căprariu susţine că dacă s-ar implica mai mult, decidenţii din Brăila ar putea corecta greşelile realizate de multe ori de constructori pe străzile din oraş, însă aleg să treacă cu vederea elemente de-a dreptul supărătoare. Pentru a evidenţia acest lucru, consilierul a prezentat imagini cu un refugiu de tramvai dintr-o intersecţie aflată în centrul Brăilei (Bulevardul Dorobanţilor cu Strada Mihai Eminescu), unde timp de câteva luni a zăcut un maldăr de cărămizi şi o sticlă goală, uitate de constructor, după terminarea lucrării. Acesta a afirmat că a fotografiat scena în vară, iar în luna decembrie a avut marea surpriză să descopere că acele cărămizi nu au fost ridicate de acolo, ci doar mutate puţin. Ba mai mult, că parte din bordura realizată la acel refugiu a început să se desprindă, pentru că lucrarea nu a fost făcută corect.

“Uitaţi! Intrăm în anul 2020 şi sper că de la jumătatea următorului an vom termina cu debandada în administrarea Brăilei. Sper ca oamenilor să le vină mintea la cap! Sper ca partidele care vor să facă ceva, să găsească soluţia, înţelepciunea şi gândul cel bun. Revenind, uitaţi-vă aici! La această fotografie. Este emblematic! Vorbim despre o zonă ultracentrală! Pe 7 iulie am făcut prima poză. Sunt luni de zile, probabil un an, în care acest «monument» a tronat acolo. Uitaţi-vă! Era şi o sticlă acolo. Vă daţi seama?! De luni de zile! Noi nu avem responsabili la străzi, la calitate, la ce se întâmplă pe străzile astea?! De unde vine civilizaţia?! Şi aici este o intersecţie principală, Bulevardul Dorobanţilor cu Mihai Eminescu. Refugiul de tramvai. Cu atât mai mult, zonele periferice sunt tratate în bătaie de joc!”, a declarat Căprariu, punctând totodată că a trecut în seara de luni prin zona respectivă şi a observat că deja o parte din bordura realizată acolo se desprinde.

Căprariu a amintit totuşi că în urma unor repetate sesizări la nivelul CLM Brăila, s-a rezolvat într-un final problema liniei de tramvai de la intersecţia Străzii Şcolilor cu Bulevardul Independenţei.

 

Supărare mare şi pentru cablurile care atârnă pe stâlpii din oraş

 

Mergând pe aceeaşi linie, Căprariu a mai prezentat o fotografie cu un stâlp electric din zona Spitalului 3, care a început să se lase şi care este încărcat de cabluri. Consilierul a afirmat că a remarcat cu mare dezamăgire faptul că în ciuda promisiunilor făcute de liderii administraţiei, nici măcar în cazul proiectelor noi de infrastructură de la nivelul Brăilei, nu s-au îngropat cablurile de pe stâlp în subteran, aşa cum ar fi normal.

“Despre stâlpul acesta am mai vorbit. Este la Spitalul 3. Remarcaţi debandada generală?! Remarcaţi sutele acelea de kilograme care stau chiar în vârf. Deci «braţul forţei active» - să facem puţină fizică -, cât de mare este şi cum acţionează asupra acelui stâlp? În continuare nu există un plan de îngropare a reţelei metropolitane de cabluri. Un plan sistematic. Nici la lucrările noi! S-au îngropat cablurile pe Şoseaua Focşani?! S-au îngropat speranţele noastre, probabil. Domnule, vorbim de proiecte noi! Pe Calea Galaţi... Pe zona nouă, s-au îngropat cablurile? Adică aud «de acum încolo o să facem şi noi»! Toate-s «de acum încolo». Apropo, în proiectul de la Bulevardul Independenţei nu se prevede decât îngroparea cablurilor de pe mijloc, pentru că nu ştiu de ce nu se poate în cazul celor de pe margine”, a conchis Căprariu revoltat.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro