Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucescu: Un rezultat de egalitate cu PSG nu este un dezastru

Antrenorul echipei Rapid, Razvan Lucescu, a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va fi un dezastru daca formatia giulesteana va obtine doar un rezultat de egalitate in meciul cu Paris Saint-Germain, programat, joi, in cadrul primei etape a grupei G a Cupei UEFA.
"Este cel mai greu meci din grupa pentru ca este primul. Dar in acest meci se poate intimpla orice, dar noi ne vom bate pentru victorie, pentru ca aceasta ar reprezenta un pas urias pentru calificarea in faza urmatoare. Cu toate acestea, cred ca un rezultat de egalitate nu este un dezastru, este totusi un punct obtinut in fata unei echipe puternice si fiecare punct se contabilizeaza in aceasta grupa. Meciul nu este unul decisiv, pentru ca este primul, dar de el depinde strategia noastra pentru meciurile urmatoare", a explicat Lucescu.
Tehnicianul rapidist sustine ca formatia franceza este periculoasa prin actiunile individuale ale jucatorilor sai, dar are si slabiciuni. "Cu toate ca nu trec prin cel mai grozav moment, au jucatori de valoare care pot rezolva un meci in favoarea lor. La ultimul lor meci din campionat mi-au placut Pauleta si Traore. Au insa si ei slabiciuni pe faza de aparare, pentru ca atunci cind ataca o fac cu multi jucatori", a spus antrenorul formatiei giulestene.
De asemenea, Lucescu este de parere ca o victorie a echipei sale in partida de joi este un avantaj si pentru ca Paris Saint-Germain "va fi obligata sa cistige meciurile de pe propriul teren" si va ajuta astfel formatia giulesteana in lupta cu celelalte contracandidate la calificare.
Antrenorul a mentionat ca a discutat cu fostul atacant al echipei Rapid, Daniel Niculae, care acum evolueaza in campionatul Frantei, la Auxerre. "Am vorbit cu Nico, dar are si el meciul lui de Cupa UEFA si nu trebuie sa il stresam noi cu problemele noastre. sint convins insa ca este alaturi de noi, pentru ca de fiecare data ne trimite mesaje de incurajare sau de felicitare", a adaugat tehnicianul.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii