Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucescu spune ca a refuzat oferta de a antrena nationala Turciei

Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat ca a primit o oferta din partea Federatiei Turce de Fotbal (TFF) de a prelua conducerea tehnica a reprezentativei acestei tari, dar a refuzat-o, informeaza spor3.com.
"Am primit o oferta, insa nu puteam sa o accept. Am un contract cu Sahtior. Poate ca unii nu imi respecta contractul, insa cred ar trebui sa fie respectat", a spus Lucescu, intr-un interviu acordat cotidianului Zaman.
Mircea Lucescu a acuzat cluburile Galatasaray si Besiktas ca nu i-au respectat contractele, care erau inca in vigoare cind a plecat de la aceste grupari. "In Turcia exista aceasta problema a nerespectarii contractelor. Am plecat de la Besiktas cind mai aveam doi ani de contract. Cu banii pe un an am cerut sa se refaca stadionul. As fi putut cere cel putin acesti bani, salariul pe un sezon", a mentionat Lucescu.
Tehnicianul a precizat ca, in ciuda informatiile aparute in presa turca, referitoare la o eventuala venire a sa la Fenerbahce, nu a primit o oferta oficiala de la aceasta grupare. "Nu am primit o oferta oficiala, insa eu respect clubul Sahtior. Nu as fi putut sa plec de la aceasta grupare imediat. Jucam in Liga Campionilor. Dar sint sigur ca daca as ajunge la Fenerbahce as fi foarte iubit", a afirmat Lucescu.
Mircea Lucescu a declarat ca a petrecut cea mai frumoasa perioada din cariera in Turcia. "Am avut un parcurs bun in cupele europene cu Galatasaray si Besiktas. Am vazut ca aici sint foarte important si sint apreciat. Istanbul este cel mai frumos oras din lume. Are un caracter cosmopolit", a spus antrenorul roman.
Lucescu a facut referiri si la manifestarile de rasism de la meciurile din Europa. "Rasismul a ajuns la un nivel periculos. Eto'o a procedat foarte bine (n.r. - referire la meciul Real Zaragoza - FC Barcelona, in timpul caruia Samuel Eto'o a vrut sa iasa de pe teren ca urmare a manifestarilor rasiste ale suporterilor echipei gazda). Eu cred ca ar fi trebuit sa iasa de pe teren. Daca ar fi iesit, si coechipierii sai ar fi parasit terenul, in semn de solidariate. A fi fost un exemplu pentru Europa", a mentionat Mircea Lucescu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii