Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A luat nastere filiala braileana a PIN

In viata politica braileana a mai intrat, in mod oficial, un nou jucator. Este vorba despre Partidul Initiativa Nationala, care s-a intrunit simbata, 17 martie, in sala de conferinte a Teatrului "Maria Filotti", in cadrul Adunarii generale judetene. Evenimentul a fost marcat de participarea liderului PIN, Cosmin Gusa, care a sustinut o dezbatere legata de subiectul brosurii scrise chiar de el, intitulata "In Europa, dar nu asa". Gusa le-a explicat celor prezenti care este situatia actuala a Romaniei, din ce cauze si ce pot face romanii pentru a o indrepta: "Romania este privita ca o tara invinsa in Razboiul Rece. De atunci, tot platim daune. Dar au mai fost si alte state invinse atunci, ca Ungaria si Cehia care au platit cit au platit apoi s-au oprit si au inceput sa se dezvolte. Noi nu, gratie liderilor pe care i-am avut pina acum, continuam sa platim la nesfirsit si sa ne vindem pe nimic". Acesta le-a mai vorbit celor prezenti despre privatizarile marilor companii romanesti si despre modul murdar in care s-au realizat acestea, precum si impactul pe care il au asupra noastra. Totodata, Gusa s-a aratat de parere ca daca integrare in UE inseamna sa fim calcati in picioare in continuare, sa platim pe carburanti preturi exorbitante in contextul in care sintem tara producatoare si alte asemenea, atunci mai bine nu o mai facem: "Marile companii si banci romanesti au fost vindute gratis. Politicienii nostri si-au cumparat inalta diplomatie si protectia in acest mod, pe spatele nostru. Prin acceptarea bazelor NATO pe teritoriul ei, Romania si-a cumparat dusmani in mod gratuit. Puteam sa le cerem chirie americanilor, dar asa ei conduc. Asta fac cei care conduc tara". Mai mult, liderul PIN a precizat ca in contextul in care presedintele tarii si primul ministru nu fac altceva decit sa sara unul la gitul altuia, nici imaginea Romaniei nu e perceputa altfel in afara: "Sintem in plin proces de "imbecalizare". Nu mai avem valori. Romanii se lasa indobitociti de stiri false, de sisteme de valori false, de idoli falsi. Iar cei doi din fruntea tarii merg in afara cu avioane separate si stau cu spatele unul la altul. Cum credeti ca se vede asta in strainatate. Ar trebui sa boicotam alegerile europarlamentare ca acum nu are cine sa ne reprezinte!".
In ceea ce priveste filiala braileana, Cosmin Gusa a precizat ca, deocamdata, are 70 de membri in municipiu, 17 la Insuratei si 11 la Chiscani: "E o organizatie tinara, care a reusit sa se puna pe picioare in doua luni. Erau pe 1 ianuarie 7 persoane si acum sint 70. Au promis ca pina in vara vor acoperi jumatate din judet. Ei sint hotariti si eu ii sprijin. De extinderea organizatiei brailene se va ocupa Florin Comsa, liderul organizatiei".

Spargerea masinii - un avertisment?

Masina liderului PIN a fost sparta in noaptea de vineri spre simbata, in timp ce acesta se afla intr-un club din Buzau, unde petrecea alaturi de membrii filialei locale a partidului. Conform estimarilor acestuia, prejudiciul se ridica la 6.000 RON, insa, desi a fost nevoit sa vina la Braila cu o folie de plastic in loc de geam, acesta e multumit ca hotii nu i-au furat actele si valorosul stilou Mont Blanc pe care il tinea in masina: "Stiloul valoreaza 2.000 de euro si hotii l-au aruncat sau pierdut in masina, alaturi de acte. In rest aveam 400 RON si alte maruntisuri, plus geamul... Conduc un Jeep Grand Cherokee, dar nu era cea mai fitoasa masina din parcarea discotecii respective. Acum, fiind vorba de mine, nu pot sa exclud posibilitatea ca acesta sa fi fost un avertisment... Nu stiu ce sa zic, orice e posibil. Ideea e ca eu ma grabeam spre Braila si am plecat cu nailonul in loc de geam".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii