Mergi la conţinutul principal

LPS Braila s-a clasat pe locul al doilea la nationalele de natatie pentru copii

La editia 2008 a Campionatelor Nationale de natatie pentru copii cu virste de 10 si 11 ani, care s-au desfasurat la Bacau, reprezentantii Liceului cu Program Sportiv din Braila au reusit sa situeze gruparea lor pe locul al doilea in clasamentul general din 30 de cluburi participante.
Vedeta delegatiei brailene a fost Marius Bogdan Preda, sportiv pregatit de antrenoarea emerita Gabriela Stoicescu Clinciu.
In prima reuniune Preda s-a clasat pe locul al 7-lea la 50 m bras din 60 de concurenti prezenti la start, insa in proba imediat urmatoare, cea de 100 m liber, baieti 11 ani, inotatorul brailean nu le-a lasat nici o speranta adversarilor sai si a devenit campion national cu timpul de 01:08:43 minute. In aceeasi proba, colegii lui, Flavius Zaharia si Razvan Nan au ocupat locurile al 30-lea si respectiv al 57-lea din 68 de participanti.
In finalul celei de-a doua reuniuni Marius Bogdan Preda s-a clasat pe locul al doilea la 200 m liber cu timpul de 02:30:56 minute. El a participat si la proba de 100 m spate, unde s-a clasat pe locul al 7-lea, iar in ultima reuniune a condus autoritar ostilitatile in proba de 50 m liber, insa din cauza unei greseli pe final a ocupat numai locul al patrulea.
La aceasta editie a nationalelor LPS-ul a mai cucerit doua titluri nationale, ambele in probele de stafeta, 4x50 m liber, baieti 10 ani, in componenta, Rosianu, Gheorghita, Curte, Cange si la 4X50 m mixt, baieti, 10 ani, in componenta Curte, Cange, Gheorghita, Rosianu.
Alte clasari meritorii au obtinut, Emil Rosianu, locul al 10-lea la 100 m liber, Claudiu Stroe, locul al 6-lea la 50 m bras si locul al 8-lea la 100 m bras, Oana Durbaca, locul al 8-lea la 50 m bras si locul al 10-lea la 50 m fluture, fete 10 ani, Gabriel Cange, locul al 5-lea la 50 m bras si locul al 7-lea la 50 m spate, Gheorghita Tiberiu, locul al 4-lea la 50 m fluture, stafeta 4X50 m liber baieti 11 ani, in componenta Stroe, Zaharia, Rosca, Preda s-a clasat pe locul al 4-lea si tot pe aceeasi pozitie s-a clasat stafeta 4X50 m mixt, baieti 11 ani in aceeasi componenta.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu