Skip to main content

LPS Braila a incheiat un parteneriat cu licee din Bursa

In ultima decada a lunii aprilie, la invitatia primariei din Bursa, oras infratit cu Braila, echipa de volei a Liceului cu Program Sportiv a participat la un turneu international si a ocupat in final locul al doilea dupa formatia clubului organizator. Echipa de junioare a LPS-ului insotita de directoarea Elena Toader si profesorul Vladimir Stanescu a putut vizita o serie de monumente istorice din tarile pe care le-a strabatut, printre care biserica Sfinta Sofia, moscheea Albastra, dar si curtea palatului fostului Imperiu Otoman de la Istambul.
"Actiunile se derulau la nivel de primarii, dar anul acesta am participat pe cont propriu la aceasta manifestare. Numai liceul nostru a incheiat un parteneriat cu primaria din Bursa pentru mai multe discipline sportive, iar anul acesta am participat la acest festival, care a cuprins si un turneu de volei si sint foarte bucuroasa ca am ocupat locul al doilea din cinci echipe participante din tot atitea tari. Asta denota ca la noi in scoala se acorda destula seriozitate sportului scolar. Spre deosebire de noi, echipa de volei fete care a cistigat turneul dispune de conditii exceptionale deoarece este sponsorizata de primarie. De altfel turcii acorda o atentie deosebita acestui sport si firesc au si rezultate.
Cu acest prilej, LPS-ul a incheiat parteneriate cu doua licee din Turcia si de acum inainte vom face schimburi de experienta, dar nu numai pe linie de sport. Vom incerca sa legam astfel de legaturi si cu un club din Bulgaria si cu unul din Cipru", a declarat Elena Toader.
Sursa citata a mai mentionat faptul ca deja a demarat preparativele pentru a organiza o astfel de actiune si in Braila, si ca aceasta se va derula cu sprijinul primarului Constantin Sever Cibu.
"Eu ca director de institutie sint foarte mindra de rezultatele obtinute atit in competitia de volei, dar mai ales de parteneriatele incheiate. Am inceput deja sa ne pregatim de musafiri. Firesc, acum este rindul elevilor la care am fost noi la Bursa sa ne intoarca vizita si sper sa ne descurcam onorabil, mai ales ca vom fi sprijiniti si de primarul orasului Braila", a mai adaugat Elena Toader.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu