Mergi la conţinutul principal

LPS Brăila organizează selecții la handbal

* vizați sunt copiii născuți în anii 2011, 2012 și 2013 * la fete, selecțiile se fac luni și miercuri de la ora 18.00 la 19.30, iar la băieți, marți și joi, de la ora 15.00 la 16.30

 

Liceul cu Program Sportiv Brăila (LPS) organizează acțiuni de selecție la handbal, vizați fiind băieții și fetele născute în anii 2011, 2012 și 2013. Aceste acțiuni au loc la sala de jocuri de la LPS Brăila după următorul program: pentru fete, selecțiile se fac luni și miercuri de la ora 18.00 la 19.30, iar pentru băieți, marți și joi, de la ora 15.00 la 16.30.

“Hai în echipa noastră. Toți copiii care doresc să practice handbalul de performanță pot veni la aceste selecții. La clubul nostru nu se percep taxe. LPS  Brăila, care este continuatorul Clubului Sportiv Școlar Brăila, este cel mai vechi club de handbal care se adresează copiilor din orașul nostru. La ora actuală avem peste 200 de elevi legitimați, băieți și fete, care participă în campionatele naționale de minihandbal, juniori IV, III, II, I. De-a lungul timpului, echipele liceului au obținut numeroase titluri naționale, medalii de argint și bronz, la toate categoriile de vârstă în Campionatele Naționale organizate de FRH și la Olimpiadele Școlare. Numeroși sportivi selecționați și pregătiți la LPS Brăila au ajuns în echipele din Liga Națională și străinătate, sau au fost convocați la echipele naționale. Cristina Dârjan a fost campioană europeană de junioare și a jucat la Le Havre, în Franța, Gabriela Perianu este medaliată cu bronz la Campionatul Mondial de senioare iar acum evoluează la Rapid București, Diana Axinte vicecampioană națională cu HC Dunărea, iar acum este la Gloria Bistrița, Mirabela Coteț joacă la HC Dunărea iar George Buricea, a devenit cel mai titrat handbalist român cu 10 titluri de campion național. Aceștia sunt doar câțiva din sportivii formați la LPS Brăila, care au performat la nivel de seniori”, ne-a declarat profesorul Cristian Preda.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu