Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A lovit o femeie pe trecerea de pietoni si a dat bir cu fugitii

Autor al unui eveniment rutier nedorit petrecut in august 2006, Florin Claudiu O., 17 ani, elev la Grupul Scolar "Edmond Nicolau" Braila, a fost trimis in judecata, sub acuzatia de parasire a locului accidentului fara incuviintarea politiei.
Tinarul obisnuia sa conduca destul de des un moped pe strazile municipiului. Potrivit anchetatorilor, in ziua de 7 august 2006, ora 16.00, Florin O. a plecat de la domiciliu calare pe moped, deplasindu-se pe Soseaua Buzaului, catre Calea Calarasilor. In acel moment, trei femei, printre care si Mihaela B., se angajasera in traversare pe marcajul pietonal situat la intersectia Sos. Buzaului cu strada Grigore Alexandrescu. Procurorul anchetator consemneaza: "Fara a opri sau incetini ca sa acorde prioritate de trecere pietonilor, invinuitul a surprins-o si a lovit-o pe B. Mihaela Florica. Aceasta a cazut pe trecerea de pietoni acuzind dureri; de asemenea si invinuitul aflat pe moped a cazut, linga partea vatamata. Femeile i-au cerut sa se legitimeze, insa invinuitul a refuzat si s-a urcat pe moped, parasind locul accidentului si indreptindu-se catre Bariera Calarasilor".
Victima accidentului a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, apoi la Spitalul Judetean Galati, unde i s-au acordat ingrijrii medicale. Concomitent, au fost alertati lucratorii Politiei Rutiere. La ora 18.00, acestia au efectuat cercetari la locul accidentului, iar la ora 19.30 l-au depistat pe individul fugar pe Soseaua Buzaului, aproape de intersectia cu strada Grigore Alexandrescu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii