Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Loviri cauzatoare de moarte

In virsta de 26 de ani, Mitica N., din Scarlatesti, comuna Ciresu, si-ar putea petrece citiva ani buni dupa gratii, pentru ca l-a trimis pe lumea cealalta pe unchiul sau, Nicolae. La sfirsitul lunii iulie a. c., el l-a lovit pe Nicolae N., de 63 de ani, si l-a imbrincit, doborindu-l pe sosea. In cadere, victima s-a lovit puternic la cap si a intrat in coma, decedind la Spitalul Judetean "Sf. Andrei" din Galati. Agresorul a fost cercetat in stare de libertate fiind, in prezent, trimis in judecata, pentru savirsirea infractiunii de loviri cauzatoare de moarte (art. 183 Cod Penal).
Mitica N. traieste in concubinaj cu Georgeta I., indeletnicindu-se, spun anchetatorii, cu munca pe la gospodarii din satul Scarlatesti. Femeia este acum gravida in luna a 8-a. Incidentul care a dus la moartea unui om s-a petrecut in ziua de simbata, 29 iulie 2006. In jurul orei 12.00, inculpatul s-a trezit din somn si a iesit in ulita. El s-a intilnit cu alti patru consateni - printre care si Nicolae N., de 63 de ani, unchiul sau - si s-a apucat de baut. Barbatii au dat pe git nu mai putin de 6 litri de vin, stind pe marginea santului.
In jurul orei 14.00, precizeaza procurorul Gheorghe Constantinoiu, de la Parchetul de pe linga Tribunal, si-a facut aparitia concubina lui Mitica, Georgeta, care, suparata ca barbatul ei s-a apucat de baut in mijlocul zilei si a luat bani din casa, i-a adresat acestuia reprosuri. Totodata, femeia a varsat galeata cu apa in care se afla o sticla cu vin (la rece). In acel moment, Nicolae N. s-a ridicat de pe marginea santului si a apucat-o pe Georgeta de par, in conditiile in care aceasta era gravida in sase luni. Cit ai clipi din ochi, Mitica a sarit in apararea concubinei si i-a tras unchiului un pumn, inbrincindu-l, totodata, inspre sosea. Batrinul s-a dezechilibrat si a cazut pe spate, lovindu-se cu capul de carosabil. El a intrat in coma, insa amicii de pahar l-au lasat un timp acolo, in sosea, crezind ca nu e vorba de ceva grav. Nicolae M. a fost dus la spital abia dupa citeva ore, in aceeasi seara fiind transportat la Spitalul Judetean Galati - Sectia ATI, unde a fost supus unei interventii chirurgicale. Cu toate eforturile medicilor neurochirurgi, pe 1 august 2006, in jurul orei 22.30, batrinul din Scarlatesti a decedat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii