Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lotul Viitorului Insuratei s-a reunit, ieri, la Complexul Carantina

Spre deosebire de celelalte doua echipe din judet care au un viitor incert, AS Viitorul Insuratei a inceput pregatirea sezonului de primavara cu un program bine stabilit.
De marti, 16 ianuarie, pina la sfirsitul lunii, sedintele de pregatire, in care accentul va fi pus pe reacomodarea organismului la efort se vor derula la Complexul Carantina, iar de pe 1 februarie, lotul care va aborda returul va pleca intr-un cantonament la Basstiano, o localitate aflata la 50 de kilometri de Roma.
Ieri la primul antrenament din 2007 s-au prezentat urmatorii jucatori: Stoica si Anghelescu, portari; Samuila, Nicolae, Bogdan, Lazar, Boros, Clim, Butiseaca, fundasi; Vioreanu, Bratosin, Dima, A. Stanciu, Vicol, Baicu, mijlocasi; Dobre, Oprea, Bejan, atacanti.
Dupa cum se poate observa, Marian Samuila a inceput pregatirile dupa lunga perioada de absenta datorata unei accidentari destul de grave insa nu s-a prezentat la antrenament talentatul junior de 16 ani Pislaru care, in urma cu putin timp, a suferit o interventie chirurgicala pe creier.
"In mare, am demarat pregatirile cu acelasi lot din tur si pe parcurs vom mai face citeva achizitii. Vom cauta sa cooptam numai jucatori peste valoarea celor din lot nu doar de umplutura. Se vor perfecta cit de curind si datele de desfasurare ale cantonamentului din Italia dupa care vom perfecta o serie de partide de verificare pentru omogenizarea unui prim unsprezece ca sa putem aborda in liniste returul" a declarat Paul Alexandru, presedintele AS Viitorul Insuratei.
Sursa citata a dorit sa mentioneze faptul ca de la AS Viitorul nu va pleca nici un jucator la CF Braila: "Se tot vorbeste despre un posibil transfer al lui Cosmin Dobre la CF Braila, dar noi nu am fost contactati de nimeni pina acum. Atacantul nostru a refuzat o oferta mult mai tentanta, venita de la FC Brasov, o formatie care se lupta pentru promovare cu atit mai putin cred ca va accepta sa evolueze la o echipa care are ca obiectiv evitarea retrogradarii".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii