Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lotul nationalei feminine de handbal pentru meciurile cu Turcia

Antrenorul echipei nationale de handbal feminin, Gheorghe Tadici, a anuntat lotul pentru stagiul de pregatire de la Rimnicu Vilcea, din perioada 19 - 22 martie, in cadrul caruia Romania va juca si doua meciuri amicale cu reprezentativa Turciei.
Pentru actiunea de la Rimnicu Vilcea au fost convocate urmatoarele jucatoare: Terezia Pislaru, Talida Tolnai, Livia Istioc - portari; Iulia Puscasu, Camelia Balint, Valentina Elisei-Ardean, Anca Lipan, Valeria Bese, Narcisa Lecusanu, Roxana Gatzel, Mihaela Tivadar, Steluta Luca, Carmen Cartas, Nicoleta Gisca, Ramona Maier, Carmina Tita, Ionela Gilca, Corina Demeterca si Oana Manea - jucatoare de cimp.
Reunirea echipei nationale va avea loc in 19 martie, la ora 17.00, la Hotelul Gemina, din Rimnicu Vilcea. Partidele amicale cu selectionata Turciei sint programate pentru 21 si 22 martie, la aceeasi ora, 17.00. "Trebuie sa multumim federatiei turce, pentru ca a intrerupt campionatul si a reunit echipa nationala in timpul saptaminii ca sa vina in Romania", a spus antrenorul nationalei Gheorghe Tadici.
Tehnicianul nationalei a mai precizat ca reunirea din intervalul 19-22 martie este ultima testare a jucatoarelor pentru formarea unui nucleu de 18 handbaliste in vederea disputarii dublei manse, cu Serbia si Muntenegru, din play-off-ul CE din luna decembrie. "Sper ca dupa aceasta actiune sa ne conturam in proportie de 90-95 la suta lotul cu care vom aborda meciurile din play-off", a spus Tadici.
Antrenorul Romaniei a mai declarat ca meciul tur, cu Serbia si Muntenegru, va avea loc la Oradea, pe 28 mai. "Miercuri s-a trimis la EHF locatia in care se va juca meciul tur, din Romania, trebuind sa alegem intre Iasi si Oradea. La solicitarea mea, s-a decis sa jucam la Oradea, pentru atmosfera creata de publicul de acolo", a adaugat Tadici.
Pina la disputarea partidelor oficiale cu Serbia si Muntenegru, nationala mai are programate doua actiuni: intre 3 si 9 aprilie, un turneu de verificare in Germania (Riesa) si intre 7 si 9 mai, o ultima reunire la Sighisoara.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii