Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Logan VAN, o noua ofensiva Dacia pe piata vehiculelor utilitare

De Valentine's Day, dealerul Dacia in zona Braila Galati, firma "Prisma Trade" Braila, a lansat noua Dacia Logan VAN, vehiculul utilitar prin intermediul caruia Dacia isi innoieste gama, dupa succesul repurtat cu modelele Logan berlina si Logan MCV. Modern, robust si economic, noul Logan VAN este dotat cu o capacitate de incarcare de 800 kg, situata la cel mai bun nivel in segmentul furgonetelor, insa cel mai important atuu al sau este raportul calitate/dotari tehnice/pret. Asemeni celorlalte vehicule ale gamei Logan, modelul utilitar Logan VAN a fost dezvoltat pentru a raspunde unor conditii de utilizare variate fiind solutia perfecta pentru intreprinzatorii din categoria IMM care vor sa-si dezvolte afacerea. Logan VAN este echipat cu doua motorizari pe benzina si o motorizare diesel 1.5 dCi, toate trei variantele fiind deja verificate pe numeroase vehicule din gama Renault. Din punct de vedere al sigurantei, important de mentionat este ca sistemul de frinare a fost redimensionat pentru a lua in calcul capacitatea de incarcare a vehiculului. Versiunile dotate cu ABS dispun de un sistem Bosch de ultima generatie cu repartitor electronic al fortei de frinare. In materie de siguranta pasiva, Logan VAN este dotat, in functie de versiune, cu airbag frontal sofer si optional cu airbag frontal pasager.
Lungimea caroseriei, superioara cu 200 mm fata de cea a versiunii Logan Berlina, asigura variantei Logan VAN o capacitate de incarcare pe lungime de 1.936 mm, o valoare inedita pentru aceasta categorie de vehicule utilitare. Asa cum au explicat organizatorii evenimentului, noul Logan VAN dispune de doua nivele de echipare: primul dispune de motorizarile 1.4 MPI si 1.5 dCi, ambele prezentind un cost scazut utilizare datorita consumului si costurilor de intretinere reduse, iar al doilea nivel, intitulat "Pack Confort" ofera pe linga motorizarile mentionate anterior si de propulsorul pe benzina 1.6 MPI. Nivelul "Pack Confort" dispune in echiparea standard de directie asistata, inchidere centralizata a portierelor si airbag sofer.
De mentionat este ca in perioada 15-24 februarie, la showroom-ul Prisma situat la kilometrul 4 pe Soseaua Dig Braila - Galati, va avea loc "Operatiunea Porti Deschise Logan VAN", in cadrul careia cei interesati pot obtine toate detaliile legate de noul produs, cu mentiunea ca vor fi organizate si sesiuni de drive-test.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii