Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Locuri libere la liceele cu profil vocational

In urma publicarii rezultatelor la Testele Nationale, desi la liceele cu profil vocational teoretic locurile erau ocupate, acum au ramas locuri libere. Unii dintre cei care au dat probele de aptitudini nu au reusit sa promoveze Testele, astfel ca locurile au ramas libere.
La Liceul cu Program Sportiv au ramas libere 13 locuri, cite unul la specializarile handbal fete si lupte, sase la volei si cinci la inot.
La Liceul de Arta sint libere opt locuri, patru la clasa de muzica si patru la clasa de arta plastica.
Mai multe locuri libere au ramas la Liceul "Perpessicius", 22 de locuri la clasa de bibliotecar documentarist si alte 17 locuri au ramas libere la clasa de instructor animator pentru activitati extrascolare.
Si la scoala de arte si meserii de la Liceul "Perpessicius", clasa de cintareti bisericesti, au ramas libere 26 de locuri.
Locurile libere de la licee pot fi ocupate de elevi care au promovat Testele Nationale, care trebuie sa se inscrie la liceele respective pentru a da probele de aptitudini in perioada 16 - 17 iulie. Se pot inscrie oricare elevi care nu sint multumiti de locul ocupat prin admiterea computerizata. Probele de aptitudini se vor sustine in zilele de 18 si 19 iulie, iar pe 20 iulie se vor afisa rezultatele. Pentru scoala de arte si meserii nu este nevoie de Testarea Nationala. orice elev se poate inscrie la aceasta clasa daca promoveaza probele de aptitudini care se vor sustine tot in zilele de 18 si 19 iulie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii