Mergi la conţinutul principal

Locuri de muncă în Germania!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Brăila a anunţat că dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 34 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier - gastronomic care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania. Mai precis sunt disponibile 22 de posturi de ospătar, 2 de barman, 8 locuri pentru bucătar/commis de cuisine/bucătar grill şi 2 posturi de recepţioner. Oferta vine din partea Hotel Marriott Frankfurt şi Block House. În anunţul agenţiei se precizează că pentru ocuparea acestor posturi se va organiza selecţie la Braşov în data de 8 septembrie.
Pentru ocuparea posturilor menţionate anterior sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată şi/sau experienţă în domeniu, precum şi cunoştinţe bune de limba germană şi engleză. În plus, pentru posturile de recepţioner, candidaţii trebuie să cunoască sistemul de rezervare OPERA.
Angajarea se face pe o perioadă de 1 an, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe perioadă nedeterminată. Salariul oferit este de 1.500 - 2.206 euro brut/lună, în funcţie de calificare şi experienţa profesională, pentru posturile de ospătar şi barman şi de 1.500 - 2.054 euro brut/lună, în funcţie de calificare şi experienţa profesională, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine/bucătar grill şi recepţioner. Hotelul Marriott Frankfurt asigură cazare şi masă (doar în timpul programului de lucru) contra cost, iar Block House asigură cazare în primele 6 luni şi masă pe toată perioada contractului de muncă (doar în timpul programului de lucru).
Persoanele cu domiciliul în judeţul Brăila, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul AJOFM Brăila cu sediul pe b-dul Dorobanţilor aproape de intersecţia cu Calea Galaţi. Tot acolo se pot obţine şi informaţii cu privire la documentele necesare pentru dosarul candidaţilor.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro