Mergi la conţinutul principal

Locuitorii din cartierul Caporal Mușat s-au mobilizat pentru a-i ajuta pe bunici

* aceștia au făcut donații consistente în alimente în cadrul campaniei ”Fii tu un erou pentru semenii tăi”, organizată de alergătorii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu pentru bătrânii care o duc greu în această perioadă * pachete cu alimente au ajuns deja la peste 60 de familii, iar campania continuă

 

 

Tot mai multă lume se alătură campaniei ”Fii tu un erou pentru semenii tăi”, organizată de alergătorii Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu pentru ca bătrânii din Brăila și Galați să aibă ce pune pe masă în această perioadă grea. S-a întâmplat și recent cu locuitorii din cartierul Caporal Mușat care au dat dovadă de o mobilizare exemplară, donând  alimente pentru seniori.

”Mulțumim din toată inima pentru donații celor din cartierul Caporal Mușat din municipiul Brăila! Cartierul a devenit cunoscut ca urmare a reportajelor apărute în presă, prin intermediul cărora locuitorii își exprimau neajunsurile. Acum am reușit să cunoaștem oamenii care locuiesc acolo. Oameni care nu au ezitat să pună mână de la mână și să aducă o rază de speranță în sufletele celor nevoiași, oameni care au răspuns «Prezent!» la apelul nostru umanitar, oameni care se dovedesc a fi OAMENI chiar și în aceste vremuri tulburi”, este mesajul scris pe Facebook de cei doi organizatori ai campaniei.

De la începutul acestei acțiuni, peste 60 de familii au primit pachete cu alimente, după cum ne-au declarat cei doi maratoniști. Iar campania continuă toată luna aceasta și în luna mai. Cei care vor să ajute persoanelor vârstnice aflate în dificultate, cu o situație financiară precară, o pot face foarte simplu. Cum campania constă în colectarea de produse alimentare, pe raza județelor Galați și Brăila, cei care vor să ajute o pot face dăruind alimente de bază (ulei, făină, orez, zahăr), conserve, paste făinoase, sosuri, produse de patiserie ambalate, ceaiuri, dulceață, gemuri etc.

Nu trebuie să vă deplasați pentru a dărui alimentele. Stați acasă, sunați la numărul de telefon 0741.390.761 (Laurențiu Cobzaru) și echipa ”Fii tu un erou” vine acasă la dumneavoastră pentru a colecta produsele alimentare.

Puteți urmări campania celor doi eroi ai faptelor bune pe pagina de Facebook ”Fii tu un erou”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro