Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lobont va apara la o alta echipa pina la sfirsitul lunii

Impresarul Victor Becali a declarat, joi, ca portarul Bogdan Lobont va parasi echipa olandeza Ajax Amsterdam pina la sfirsitul lunii ianuarie.
"Exista sanse mari ca Lobont sa plece la o alta echipa din campionatele puternice pina la sfirsitul lunii ianuarie", a spus impresarul.
Victor Becali a mentionat ca Rapid a facut transferuri importante in aceasta pauza competitionala. "Nu stiu daca a facut cele mai bune, dar a facut achizitii bune cu Pancu si Viorel Moldovan, amindoi jucatori de nationala", a precizat Becali.
Intrebat daca FC Dinamo a intentionat sa-l transfere pe jucatorul Daniel Pancu, impresarul a raspuns: "Cred ca orice echipa si-l doreste pe Pancu. Dar el a vrut sa se intoarca la Rapid, unde a mai jucat, e normal".
Referitor la posibilitatea ca jucatorii giulesteni Valentin Badoi si Marius Maldarasanu sa fie trimisi la echipa a doua pentru ca refuza sa-si prelungeasca intelegerile cu clubul, Victor Becali considera ca partile vor ajunge la un acord. "Nu sint jucatorii mei. Este hotarirea conducerii clubului, dar ei sint jucatori importanti si cred ca se va ajunge la un acord cu ei in cele din urma", a mentionat Becali.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii