Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Lipsa de concentrare ne-a privat de o victorie"

Dacia: Olteanu - Constantinescu (min. 27: Covaci), L. Ivan, Pelin - Ochia, Olenic, Plesa (min. 70: Dobre), Sandru, Iliuta - Ungureanu, Ghioca (min. 85: Bogos)
Antrenor: Gigi Ion
Gloria: Leu - Petre, Gheorghita (min. 46: Oancia), Stere - Popa, Mutiu (min. 55: Buteseaca), Popliaca (min. 41; Stan), Otvos, Doicaru - V. Ion, Brighiu
Antrenor: Nae Burcea
Arbitri: Marius Bocaneala (Galati) - Valentin Cristea (Calarasi) si Vasile Marinescu (Bucuresti)
Observator FRF: Vasile Avram (Bucuresti)

Inca din primul minut de joc, formatia braileana s-a aruncat cu intreg efectivul in jumatatea adversa, Ungureanu i-a pus o pasa ca la carte lui Ghioca, acesta a incercat sa plaseze mingea in stinga lui Leu insa portarul buzoian a avut o interventie de exceptie, reusind sa devieze mingea in corner.
Scapati fara a primi gol, buzoienii au dominat jocul timp de un sfert de ora insa actiunile lor au fost oprite de fiecare data de apararea braileana, condusa foarte bine de Laurentiu Ivan.
Brailenii preiau initiativa si ataca in doua rinduri periculos careul advers, dar Ghioca, dupa ce l-a depasit pe Gheorghita, a centrat la marginea careului, fara ca Sandru sa poata interveni, iar dupa un corner executat de Plesa, Olenic nu s-a plasat bine si a fost depasit de minge.
Jocul confuz al fundasului brailean Constantinescu le-a permis buzoienilor sa contraatace periculos in minutul 25, astfel ca la centrarea in careu a lui Mutiu, urmata de o fenta de sut a lui Brighiu, Viorel Ion a fost la un pas de deschiderea scorului. Dupa aceasta noua gafa Constantinescu a fost schimbat imediat cu Marian Covaci.
Pina la finalul primei reprize, fiecare dintre cele doua combatante a ratat cite o ocazie mare de gol. In minutul 44, Mutiu a primit o pasa foarte buna de la Brighiu, dar a incercat un sut plasat cu exteriorul si Olteanu a deviat mingea in corner. In faza imediat urmatoare Plesa a fost blocat in momentul sutului de Stere, mingea a ajuns la Ungureanu, iar atacantul Daciei, in locul unui sut direct pe spatiul portii, s-a complicat intr-o serie de driblinguri, mingea a ajuns, cu destul noroc, la Ochia insa nici acesta nu a reusit sa suteze pe spatiul portii.

Doicaru a aparut providential pe linia portii in minutul 50

Partea a doua a meciului a inceput cu o actiune purtata de atacantii buzoieni care nu i-a dat prea mari emotii insa lui Olteanu.
Gloria a scapat in minutul 50 de primirea unui gol insa de data aceasta nu portarul Leu a fost cel care a avut o interventie salutara ci Doicaru, mijlocasul buzoian deviind de pe linia portii mingea trimisa cu capul de Iliuta.
Dupa numai patru minute, Plesa a trimis o minge pe culoar pentru Ungureanu, acesta a sutat la coltul scurt, dar pe cit de spectaculoasa a fost actiunea atacantului Daciei pe atit de eficienta a fost si interventia lui Leu.
Perioada de zece minute in care gazdele au dominat autoritar, iar golul parea ca pluteste in aer s-a incheiat cu o cursa a lui Covaci, din care mijlocasul Daciei nu a reusit sa obtina decit un corner.
Dupa iesirea coordonatorului de joc Popliaca, accidentat inca din minutul 41, Viorel Ion a cautat sa fie play-maker-ul echipei. Pe linga faptul ca a stat ca un ghimpe infipt in coasta apararii brailene, la aproape 40 de ani el si-a dirijat excelent coechipierii in teren. El a trimis o centrare perfecta in minutul 62 pentru Buteseaca, acesta a reluat cu capul insa mingea a lovit bara transversala.
Finalul partidei le-a gasit pe gazde in atac insa aceeasi lipsa de concentrare in faza de finalizare a facut ca nici Covaci si nici Ungureanu sa nu reuseasca sa gaseasca, din pozitii bune, calea spre gol.
Dacia a pus capat seriei de infringeri pe teren propriu in fata Gloriei Buzau insa remiza o coboara un loc in clasament si la - 1 la adevar, in timp ce pe formatia buzoiana o ajuta sa faca un pas important in evitarea retrogradarii.

Declaratii dupa meci

Gigi Ion, antrenor Dacia Unirea: "Am avut ocazii mai multe si mai clare decit Gloria si intr-un fel pot spune ca sint multumit de felul in care s-au angrenat jucatorii la efort. Mai este mult de munca pina cind sa eliminam toate carentele din jocul nostru. Daca am fi reusit sa marcam in primul minut de joc, altfel ar fi decurs meciul. Eu sint convins ca daca jucatorii s-ar fi concentrat mai mult la finalizare, am fi reusit sa marcam si sa transam meciul in favoarea noastra".
Viorel Ion, antrenor Gloria Buzau: "Eu consider ca a fost un rezultat echitabil. Braila a ratat o ocazie uriasa in debutul partidei, dar si noi am avut destule situatii in care am fi putut marca. Avem o echipa tinara in care nu sint inca reglate relatiile de joc insa dupa acest meci pot spune cu certitudine ca ne vom mentine in Divizia B".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii