Mergi la conţinutul principal

Linişte în penitenciarele din Brăila. Cele două unităţi din judeţul nostru sunt programate la protest săptămâna viitoare

* angajaţii Penitenciarului de Minori şi Tineri Tichileşti vor picheta luni, 3 octombrie, sediul instituţiei, iar cei de la Brăila miercuri, 5 octombrie

"Sindicatele din penitenciare declanşează mişcări de protest în toate penitenciarele din ţară pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, angajarea unui număr suficient de personal, eliminarea inechităţilor salariale şi demiterea ministrului Justiţiei pentru incapacitate profesională", anunţa, la sfârşitul săptămânii trecute, sindicatul Omnia din ANP, printr-un comunicat de presă.
În această dimineață, gardienii s-au ţinut de cuvânt şi au declanşat greva în 5 penitenciare: Gherla, Penitenciarul de Minori şi Tineri Craiova, Poarta Albă, Giurgiu şi Codlea.

La Brăila, astăzi a fost linişte. Şi asta pentru că cele douâ penitenciare din judeţul nostru sunt programate la protest săptămâna viitoare.
Astfel, luni, 3 octombrie, angajaţi ai Penitenciarului de Minori şi Tineri Tichileşti vor picheta sediul instituţiei, acţiunea urmând să se desfăşoare între orele 9.00 -11.00, după cum ne-a informat vicepreşedintele Sindicatului Naţional Lucrătorilor de Penitenciare – Tichileşti, Cristian Tudorache.

Penitenciarul Brăila are programat protestul pentru data de miercuri, 5 octombrie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro