Mergi la conţinutul principal

Liderii PSD Braila cred ca sint la un pas de a recupera Insula Mare si Insula Mica

Liderii PSD Braila nu au uitat de promisiunile facute in campania electorala privind aducerea Insulei Mari a Brailei, dar si a Insulei Mici, in administrarea judetului. Mai mult, ei cred ca acum, daca au ajuns la guvernare, exista sanse mai mult decit oricind sa reuseasca ce si-au propus. Potrivit presedintelui PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, in programul de guvernare s-a inserat si o prevedere legata de scoaterea terenurilor aflate acum in patrimoniul Agentiei Domeniilor Statului si transmiterea lor catre judetele aferente, care sa le preia in proprietate si administrare:
"Se urmareste descentralizarea a ceea ce inseamna terenurile Agentiei Domeniilor Statului, adica ele sa revina judetelor sau municipiilor, administratiei publice, in general. In al doilea rind, am militat pentru a se trece in programul de guvernare ca Insula Mica sa treaca la judetul Braila, cu respectarea legislatiei pe mediu si silvic si a statutului acestei zone. Intentia noastra ferma este de a realiza un punct turistic consistent acolo. In plus, in ce priveste Insula Mare, noi vrem ca redeventa sa ramina la Braila. Nu pot sa spun acum, cu certitudine, cind se va intimpla asta exact, noi am vrea de ieri, dar pot sa va spun ca am facut tot ce a depins de noi ca aceasta chestiune legata, la modul general, de terenurile ADS, sa fie trecuta in programul de guvernare. Norocul nostru este ca si domnul Gheorghe Flutur, de la PDL, este presedinte de judet si are destul de multe terenuri care ar vrea sa vina la judetul Suceava, asa incit avem multe compatibilitati, unii reprezentanti ai PSD, cu unii reprezentanti ai PDL".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro