Mergi la conţinutul principal

Liderii pensionarilor PSD-iști: Fănel Burtea și Florin Dumitru

• social-democrații brăileni continuă seria de conferințe de alegeri în cadrul organizațiilor ce compun filiala • după alegerile recente din TSD Brăila, zilele trecute au urmat cele de la nivelul Organizației Județene, respectiv, a Municipalei de Pensionari • în primul caz, președinte a fost ales consilierul județean Fănel Burtea, iar la Municipală, consilierul local Florin Dumitru • întocmai cum a procedat după alegerile din TSD, președintele CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac, a postat luni un mesaj de susținere și pentru ”liga seniorilor”

 

PSD-iștii brăileni au intrat serios în ”febra” alegerilor interne. După ce tinerii social-democrați și-au stabilit, vineri, noua conducere, zilele trecute a venit rândul pensionarilor. Mai precis, în cadrul conferinței de alegeri a Organizației Județene de Pensionari a PSD Brăila, ce a avut loc în Aula Facultății de Inginerie, consilierul județean Fănel Burtea a fost ales președinte. De asemenea, la Organizația Municipală a Pensionarilor social-democrați, fotoliul de președinte a ajuns la consilierul municipal Florin Dumitru.

Chiar dacă PSD nu a anunțat în prealabil datele acestor evenimente, așa cum se întâmpla în trecut, președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Iulian Chiriac, atât în cazul TSD, cât și în cazul organizației de pensionari, a ieșit public după încheierea ședințelor, pentru a-și manifesta susținerea față de echipele proaspăt alese.

”Am participat la alegerile care au avut loc în cadrul Organizației Județene de Pensionari a PSD Brăila. Am întâlnit seniori de încredere, activi atât din punct de vedere social cât și politic, oameni pe care, personal, îi respect și îi asigur de toată prețuirea mea dar și a Partidului Social Democrat care și-a canalizat întotdeauna activitatea pe sprijinirea nevoilor pensionarilor, pe creșterea pensiilor și o va face în continuare. Rezultatele bune la alegeri dar și poziționarea organizației brăilene ca fiind una dintre cele mai puternice organizații din țară, se datorează și implicării active a seniorilor noștri. Îi doresc președintelui ales al Organizației Județene de Pensionari a PSD Brăila, consilierului județean Fănel Burtea, mult succes în activitate și îl felicit pentru echipa pe care a creat-o. Transmit aceleași gânduri și colegului de la municipiu, d-lui. Florin Dumitru. Sunt convins că seniorii au cea mai bună reprezentare și cea mai performantă echipă!”, a postat, luni dimineață, Chiriac, pe rețelele de socializare, alături de o serie de fotografii de la eveniment.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro