Mergi la conţinutul principal

Lider al Ligii Nordului: "Italia lui Matteo Renzi, umilită de doi hoţi români"

"Este un fapt minor. În oraşul Pesaro, doi hoţi români - capturaţi, judecaţi, condamnaţi, dar eliberaţi pentru că este greu să ţinem hoţii în închisoare în Italia -, au mers şi au luat maşina care era confiscată, comiţând un nou furt (...). Pare a fi un film (...), dar este Italia condusă de (premierul - n.red.) Matteo Renzi", afirmă Luca Rodolfo Paolini, secretarul general al filialei Ligii Nordului din regiunea italiană Marche.

"Vina judecătorului? Nu, să fie clar: dacă un Guvern, de fapt trei guverne - Mario Monti, Enrico Letta, Matteo Renzi - au produs patru-cinci legi pentru reducerea supraaglomerării din închisori, nu este vina judecătorilor că trebuie să aplice astfel de legi absurde", adaugă Paolini, citat de site-ul de ştiri regional pu24.it.

"Prin actul lor de bravură, doi hoţi români umilesc şi pun într-un context ridicol în faţa cetăţenilor şi a întregii lumi Magistratura, Parlamentul, Guvernul şi întreaga Italie. (...) În calitatea de cetăţean italian, îmi vine să plâng pentru situaţia în care am ajuns", subliniază reprezentantul formaţiunii xenofobe Liga Nordului.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro