Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Licitatiile pentru proiectele majore ale CJ incep cu o aminare

Actiunile de organizare a licitatiilor pentru principalele doua proiecte ale Consiliului Judetean Braila, respectiv podul peste Dunare si aeroportul international "Dunarea de Jos", deja incep sa se poticneasca, in ciuda programului extrem de riguros anuntat de presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu.
Concret, in urma cu citeva zile, seful CJ a anuntat ca pe data de 15 august se vor pune in vinzare caietele de sarcini pentru cele doua licitatii si se vor publica anunturile in presa locala, nationala si internationala. Dupa cum s-a demonstrat, insa, acest prim termen nu se respecta, motivul fiind legat de faptul ca aceste caiete de sarcini trebuie aprobate de plenul Consiliului. Explicatiile ni le-a oferit, ieri, vicepresedintele CJ, Niculina Moisescu: "Nu au fost puse inca in vinzare aceste caiete de sarcini, dat fiind ca ele trebuie aprobate in sedinta CJ. Noi am discutat cu specialistii care se ocupa de aceste proiecte, am pus la punct ultimele detalii, urmind sa se faca modificarile stabilite. Saptamina viitoare documentele vor fi gata si, probabil pe 24 august, va avea loc o sedinta a CJ, in care le vom prezenta consilierilor, spre aprobare".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii