Mergi la conţinutul principal

Licitaţie caritabilă pentru Andreea

• evenimentul va avea loc duminică, 13 octombrie, la Hotel Belvedere, începând cu ora 18.00 

 

Weekendul acesta brăilenii se unesc din nou pentru Andreea, adolescenta de 12 ani din Brăila care se luptă cu leucemia. Duminică, 13 octombrie, începând cu orele 18:00, la Hotel Belvedere, va avea loc o licitaţie caritabilă în scopul strângerii de fonduri pentru fetiţă. Organizatorii evenimentului îi invită pe brăileni să participe la licitaţie, fie pentru a achiziţiona un produs, fie pentru a aduce obiecte ce vor fi oferite spre vânzare. Lucrurile pot fi aduse în ziua evenimentului la locaţia stabilită şi trebuie să fie în stare foarte bună.

Reamintim că Andreea Popescu a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică T (LAL-proT) cu afectarea sistemului nervos central şi limfom leucemizat în zona plămânilor. La aflarea diagnosticului brăilenii s-au mobilizat pentru a o ajuta să strângă banii necesari deplasării la o clinică din străinătate. Cu ajutorul vostru adolescenta a fost internată luna trecută într-un spital din Italia, unde va trebui să urmeze un tratament timp de un an. După această perioadă fata va avea nevoie de un trasplant.

În toată această bătălie Andreea mai are nevoie de 37.000 euro. Noi o putem ajuta cu o donaţie prin intermediul grupului de Facebook “Alături de Andreea” sau direct în conturile părinţilor:

 

LEI - RO26RNCB0746018689640003,

EUR - RO80RNCB0746018689640001, deschise pe numele Popescu Adrian (tatăl)

REVOLUT - GB19REVO00997003313351, deschis pe numele Popescu Manuela (mama).

 

De asemenea, brăilenii pot ajuta şi prin participarea la licitaţia caritabilă de duminică. Detalii despre acest eveniment găsiţi pe pagina de Facebook “Alături de Andreea”.

 

Orice sumă, cât de mică, contează!

Împreună putem scrie un final fericit pentru povestea Andreei!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro