Mergi la conţinutul principal

Liberalul Constatin Sîrbu a revenit în CLM Brăila

* acesta și-a depus jurământul de credință, vineri, în cadrul unei ședințe extraordinare a CLM Brăila * Constantin Sîrbu îl înlocuiește pe Laurențiu Coman, care a câștigat recent un concurs pentru postul de consilier superior gradul I în Ministerul Economiei

 

Consiliul Local Municipal (CLM) Brăila a revenit la formula completă de 27 de aleși în funcție. Liberalul Constantin Sîrbu și-a depus, vineri, jurământul de credință în fața plenului, în cadrul unei ședințe extraordinare ce a avut loc în Sala Mare a Palatului Administrativ. Așa cum am anunțat și într-o altă ediție a cotidianului ”Obiectiv – Vocea Brăilei”, Sîrbu (inginer de profesie) a mai făcut parte din CLM Brăila și în fostul mandat. Și la vremea respectivă PNL-istul și-a făcut intrarea în Consiliu ceva mai târziu, undeva prin luna noiembrie 2017, înlocuind un alt coleg care demisionase. Acum acesta a ocupat poziția 14 pe lista partidului pentru CLM în cadrul Alegerilor Locale din septembrie 2020.

Sîrbu îl înlocuiește pe Laurențiu Coman, care a câștigat recent un concurs pentru postul de consilier superior gradul I în Ministerul Economiei.

După depunerea jurământului la începutul ședinței, PNL-istul a participat mai departe la lucrările plenului.

Reamintim că în ultima perioadă la nivelul CLM Brăila au avut loc o serie de modificări. După plecarea pe fotoliul de subprefect a Loredanei-Virginia Badiu, a urmat cea a lui Răzvan Popescu, acum subsecretar de stat la Ministerul Investițiilor. Dacă în cazul primei variante înlocuitor a fost Prof. Dr. Claudiu-Eduard Brăileanu, șef serviciu relații publice în cadrul Bibliotecii Județene ”Panait Istrati” Brăila, în locul lui Popescu în CLM, tot în luna iulie, a intrat Adrian-Ștefan Tîmplaru (expert în administrație publică și ofițer monitorizare proiecte europene).

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro