Mergi la conţinutul principal

Laureaţii Concursului Naţional de Fizică «Evrika» 2016

Brăila a găzduit în perioada 1-3 aprilie cea de-a XXV-a ediţie a Concursului Naţional de Fizică "Evrika". La competiţie au participat 188 de elevi din 33 de judeţe. După analizarea lucrărilor, în sala de festivităţi a Palatului Administrativ, minţile strălucite ale fizicii au fost premiate. Premiile au constat în diplome, iar cei care s-au clasat pe podium au primit şi premii în bani.

Doi elevi brăileni, Andrei Radu şi Tigănoiu Maria Mihaela, ambii elevi în clasa a X-a la Colegiul Naţional "N. Bălcescu" au reuşit să obţină câte o menţiune.
Cel mai mare punctaj obţinut de un elev brăilean la secţiunea liceu i-a aparţinut lui Andrei Radu, iar Grigoraş Marius Andrei Cosmin, elev în clasa a VII-a la Scoala Gimnazială "Mihai Viteazul", a avut cel mai mare punctaj la gimnaziu. Ambii au fost premiaţi de firma NaturalVit.
Performanţa lui Andrei Radu a fost premiată şi de Primăria Brăila, elevul primind din partea primarului Aurel Simionescu o tabletă.
Marele premiu a fost câştigat de Lungu Valentinian Mihai, elev la Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti.
Concursul "Evrika" reprezintă o etapă de antrenare a loturilor judeţene în vederea participării la olimpiade, pe baza rezultatelor acestui concurs stabilindu-se lotul pentru olimpiada internaţională.
Felicitări tuturor câştigătorilor!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro