Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Laura Bush o incurajeaza pe Condoleezza Rice sa candideze pentru Casa Alba

Prima doamna a Statelor Unite, Laura Bush, este de parere ca o femeie va accede curind la Casa Alba si incurajeaza candidatura actualului sef al diplomatiei, Condoleezza Rice, la alegerile prezidentiale din 2008, transmite AFP.
"Sunt sigura ca acest lucru se va intimpla. Cred ca se va intampla probabil la urmatoarele alegeri prezidentiale", a spus Laura Bush, vineri, intr-o declaratie pentru postul de televiziune CNN.
In contextul in care speculatiile asupra unei candidaturi a senatorului democrat de New York Hillary Clinton devin din ce in ce mai frecvente, prima doamna a Statelor Unite a precizat ca ar prefera sa vada la Casa Alba o membra a Partidului Republican.
"Pe doamna Rice, de exemplu", a spus ea. "Mi-ar placea tare mult sa candideze. Este un geniu", a adaugat Laura Bush, care se va deplasa luni in Liberia in compania lui Rice, pentru a asista la ceremonia de investitura a lui Ellen Johnson Sirleaf, cistigatoarea alegerilor prezidentiale din aceasta tara.
Secretarul de Stat, prima femeie de culoare care ocupa o functie atit de inalta in Statele Unite, a declarat public in mai multe rinduri ca nu intentioneaza sa candideze la alegerile prezidentiale din 2008 si ca ar dori sa se intoarca in mediul universitar din care provine.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii