Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Laser modern pentru tratarea litiazei ureterale și renale la Spitalul Județean

* unitatea spitalicească, prin Consiliul Județean, a achiziționat recent un astfel de laser, valoarea acestuia fiind de 600.000 lei

 

Secția de Urologie a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Brăila are acum în dotare aparatură modernă pentru tratarea litiazei renale și ureterale, în termeni populari afecțiunile fiind cunoscute ca pietre la rinichi și la nivelul ureterului. Este vorba de prima sursă de laser medical, investiția ridicându-se la 600.000 lei, fiind achiziționată prin Consiliul Județean Brăila, după cum ne-a declarat managerul Delia Râșnoveanu.

“Cu o experiență a personalului medical al Secției de Urologie de peste 25 de ani în endourologie joasă, acest echipament de unică generație, unic în zonă, va fi folosit în special în tratamentul litiazei ureterale și renale, împreună cu alte aparate achiziționate recent. Așteptăm pacienții din județul Brăila și județele limitrofe să apeleze cu încredere la personalul calificat din cadrul Spitalului Județean de Urgență Brăila”, transmite conducerea spitalului printr-un comunicat de presă.

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii