Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Laptele si cornul pentru elevi - acelasi "Risk", ca si anul trecut

Elevii braileni vor primi anul acesta laptele si cornul guvernamental de la aceeasi firma care le-a asigurat si anul trecut. In urma licitatiei electronice desfasurate la inceputul acestei luni, societatea "Risk Com" SRL Braila a fost desemnata cistigatoare. Conform informatiilor oferite de vicepresedintele CJ, Niculina Moisescu, pretul cu care a fost cistigata licitatia a fost acelasi de anul trecut, si anume 0,86 lei noi, cu TVA.
"Asteptam sa inceapa anul sa vedem ce se intimpla. Se pare ca va fi o majorare a pretului pachetului, ceea ce ar fi foarte bine. Ca, de exemplu la 20 si ceva de bani cornul, nu stiu ce corn poate fi asta. Dar, ca si anul trecut, noi vom lua toate masurile sa diversificam hrana, pentru ca elevii sa nu aiba probleme".
In ceea ce priveste numarul copiilor care ar urma sa beneficieze de aceste produse, vicele CJ ne-a explicat ca, deocamdata, Inspectoratul Scolar Judetean Braila a inaintat cifra de 22.792, dar ca urmeaza ca aceasta sa se schimbe odata cu inceperea anului scolar si a migratiei copiilor: "Deocamdata noi stim de aceasta cifra, dar copiii sint transferati dintr-un loc in altul o perioada dupa inceperea scolii. Ne vom lamuri in prima luna dupa inceperea anului scolar. Acum asteptam “Risk-ul” sa vina sa incheie cotractul, ca sa demaram procedurile specifice". Astfel, avind in vedere faptul ca numarul de copii este mai mic decit cel de anul trecut, cind societatea "RISK" a asigurat pachetele cu lapte si corn la 23.360 de copii, si suma alocata anul acesta de guvern judetului nostru va fi mai mica. In loc de 20.292,8 RON/zi , firma braileana va incasa 19.601,12 RON/zi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii