Mergi la conţinutul principal
COMUNICAT DE PRESĂ

Lansarea proiectului „Reabilitarea și eficientizarea energetică a Școlii Gimnaziale, str. Râmnicu Sărat, nr.104, comuna Jirlău, jud. Brăila”

Data: 12 mai 2021

 

Lansarea proiectului  „Reabilitarea și eficientizarea energetică a Școlii Gimnaziale, str. Râmnicu Sărat, nr.104, comuna Jirlău, jud. Brăila”

Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Jirlău, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul intitulat Reabilitarea și eficientizarea energetică a Școlii Gimnaziale, str. Râmnicu Sărat, nr.104, comuna Jirlău, jud. Brăila, cod SMIS 137396, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 - Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente, a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, Operațiunea B: Clădiri publice.

 

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

 

Valoarea totală a proiectului este de 5.058.502,97 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de  4.957.332,91 lei.

 

Obiectivul general al proiectului îl constituie creșterea eficienței energetice, a gestionării inteligente, a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice de la nivelul Comunei Jirlău, în particular la nivelul clădirii Școlii Gimnaziale, comuna Jirlău, județul Brăila, care să conducă la un consum redus de energie și limitarea emisiilor de gaze cu efect de seră .

 

Obiectivul specific al proiectului este:

  • Realizarea de investiții pentru creșterea eficienței energetice și utilizarea energiei din surse regenerabile, la nivelul clădirii Școlii Gimnaziale Jirlău, situată la adresa din str. Râmnicu Sărat, nr. 104, comuna Jirlău, județul Brăila, contribuindu-se astfel la un consum redus de energie și limitarea emisiilor de gaze cu efect de seră.

 

Perioada de implementare a proiectului este de 46 luni: respectiv de la 01.07.2018 până la data de 30.04.2022.

Informaţii suplimentare se pot obţine la: Cioată Ion, Tel: 0763.286.468, E-mail: uat.jirlau@yahoo.com.

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro    |    facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

VARIANTA PDF AICI

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro