ANUNȚ – DESCHIDERE SESIUNE PENTRU DEPUNEREA CERERILOR DE PROIECTE ÎN CADRUL SDL GAL TERASA BRĂILEI. APEL SELECTIE 3 Sm 19.2, MĂSURA M5/6A FEADR | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

ANUNȚ – DESCHIDERE SESIUNE PENTRU DEPUNEREA CERERILOR DE PROIECTE ÎN CADRUL SDL GAL TERASA BRĂILEI. APEL SELECTIE 3 Sm 19.2, MĂSURA M5/6A FEADR

  

  

  

ANUNȚ – DESCHIDERE SESIUNE PENTRU DEPUNEREA CERERILOR DE PROIECTE ÎN CADRUL SDL GAL TERASA BRĂILEI

APEL SELECTIE 3  Sm 19.2, MĂSURA M5/6A

FEADR

-versiune simplificata-

Numărul de referință al sesiunii cererii de proiecte: M5/6A – nr. 3/2023

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ TERASA BRĂILEI  anunță lansarea  sesiunii numărul 2 de cereri de proiecte pentru

Măsura 5/6A “Infiintarea de activitati non-agricole prin achizitii”

Beneficiari eligibili:

• Fermieri sau membrii unei gospodarii agricole, care își diversifică activitatea prin înființarea ori dezvoltarea unei activități non-agricole în spațiul rural Persoanele fizice neautorizate nu sunt eligibile;

• Micro-întreprinderi și întreprinderi mici existente din spațiul rural, care își propun activități non-agricole,

• Micro-intreprinderile si intreprinderile mici nou-infiintate, din spatiul rural, care fac dovada cofinantarii

Fonduri disponibile alocate acestui apel  – 139.931,10 euro

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru un proiect -139.931,10 euro

Data lansării apelului de selecție: 20.04.2023

Data limită de primire a proiectelor: 20.05.2023, ora 12.00

Evaluarea se va realiza la 30 de zile. Sesiunea se va inchide inaintea termenului limita in cazul in care sunt depuse proiecte conforme in valoarea de 110% din alocarea totala/sesiune.

Locul și intervalul orar în care se pot depune proiectele:

Depunerea proiectelor se va face la sediul Asociației GAL TERASA Brăilei din comuna Cazasu, str. Florilor, nr. 14, județul Brăila, de luni pana vineri , în intervalul orar 09.00 – 12.00.

Atragem atenția asupra faptului că perioada de implementare a proiectelor trebuie să respecte termenul maxim de depunere a ultimei cereri de plată la AFIR, respectiv 31.12.2025

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurilor sunt cuprinse în Ghidurile solicitantului elaborat de GAL Terasa Brăilei , disponibil pe site-ul GAL-ului, www.galterasabrailei.ro  .

Date de contact pentru informații suplimentare: Tel: 0745 887448, e-mail: terasabrailei@gmail.com , www.galterasabrailei.ro .

La sediul GAL Terasa Brăilei sunt disponibile si versiunile pe suport tiparit (hartie) a informatiilor detaliate aferente masurii lansate.

Întocmit,                                                              

Răzmeriță Ionuț Cosmin

 

VERSIUNEA PDF AICI

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro