Mergi la conţinutul principal
COMUNICAT DE PRESĂ

Lansarea proiectului „Construire centru reparații echipamente termice”

Data: 22.03.2021

Lansarea proiectului

„Construire centru reparații echipamente termice”

 

HIDSANTERM S.R.L., cu sediul în Municipiul Brăila, Str.Timiș nr.166, jud. Brăila, derulează proiectul „Construire centru reparații echipamente termice”, cod SMIS 131092, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1.A.Microîntreprinderi -“Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”. 

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.169.684,88 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă (din Fondul European de Dezvoltare Regională şi bugetul naţional) este de 725.696,54 lei.

Proiectul se implementează în Municipiul Brăila, str.Valea Călugărească nr.38A,  jud. Brăila, pe o durată de 43 luni (07.06.2019 – 31.12.2022).

Obiectivul general al proiectului îl constituie creșterea competitivității pe piață a întreprinderii HIDSANTERM S.R.L., prin diversificarea activității în domeniul serviciilor de reparații termice.

Obiectivul general și scopul proiectului vor fi realizate prin intermediul următoarelor obiective specifice:

- construire centru de reparații echipamente termice;

- achiziția de echipamente tehnologice ultraperformante;

- crearea de locuri de muncă.

 

În acest scop compania intenționează să construiască un nou spațiu pentru desfășurarea activității și să doteze cu echipamente tehnologice pentru a demara o nouă activitate economică, aceea de servicii de reparații echipamente termice. Acest fapt va contribui la realizarea obiectivului strategic de dezvoltare: consolidarea poziției pe piață a întreprinderilor mici și mijlocii în domeniile cuantificate în Strategia Națională de Competitivitate și Planurile Regionale de Dezvoltare.

 

Detalii suplimentare puteţi obţine de la: Virgil Niță, Funcţie: Administrator, Telefon: 0742062172, e-mail: hidsanterm@gmail.com.

VARIANTA PDF AICI

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro