Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lansarea oficiala a Fundatiei pentru Mileniul III

"Fundatia pentru Mileniul III" isi propune sa devina o forta in plan local atit prin activitatile sale, cit si prin rezultatele concrete, in beneficiul comunitatii. Este deviza sub care a fost lansata oficial, ieri, fundatia amintita, la ceva timp dupa ce aceasta a luat , de fapt, fiinta. Potrivit presedintelui acesteia, doctorul Peter Mitu, FM III a fost infiintata la 21 septembrie 2005, avind drept principal scop "elaborarea de politici publice. Pentru aceasta, vom realiza sondaje de opinie, vom alcatui o ampla baza de date privind agenda cetateanului si vom construi solutii pertinente, pornind de la simplu, la complex. Ma refer la dezbateri publice, la campanii de informare sau actiuni de promovare. Acest proces este insa unul de durata, astfel incit, intre timp, vom cauta sa demaram mai multe programe cu impact mai rapid, cum ar fi cel de monitorizare a activitatii parlamentarilor braileni, crearea unor centre comunitare de cartier, facilitarea unor protezari pentru cei lipsiti de mijloace financiare, precum si o gama larga de actiuni caritabile, specifice sectorului ONG, adresate cu precadere virstelor extreme (copii si virstnici)".
Desi se afla abia la inceput de drum, Fundatia reuneste persoane din cele mai diferite domenii, si chiar din partide diferite, precum: Adrian Ritzinger, consilier judetean, Petru Ganciu, consilier judetean, Constantin Teodorescu, consilier municipal (PNL), Mihai Danut, consilier municipal (PRM), Dumitru Girbacea, Marian si Elena Prundea (PNL), Marian Ghionu (PNL).
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii