Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lansare oficiala a modelului "Alfa Romeo 159" la Braila

In cursul zilei de ieri, "Auto Ferrara", dealerul autorizat al
"AutoItalia Group", a lansat In Braila noul model "Alfa Romeo 159". Cu aceasta ocazie, reprezentantii dealerului local au anuntat ca in perioada 13 - 15 aprilie, noul model din familia "Alfa Romeo" este disponibil pentru drive-test la sediul showroom-ului situat pe Calea Calarasilor nr. 36.
"Cu acest autoturism se deschide un nou capitol in proiectarea berlinelor "Cuore Sportivo". Cele mai recente inovatii tehnologice fac din noua Alfa Romeo 159 o masina de clasa superioara, cu maxime performante de confort, dinamica si siguranta. Ramin neatinse doar caracterul si stilul sportiv traditional marcii, precum si inconfundabilul caracter italian", a declarat Ovidiu Biciin coordonatorul zonal al retelei de dealeri.
La capitolul motorizari, "Alfa 159" propune 3 propulsoare din aluminiu, pe banzina, cu injectie directa JTS si cu variator dublu de faza si 3 motoare turbodiesel JTDM Common Rail de ultima generatie. Important de subliniat este ca "Afla Romeo 159" a devenit campionul sigurantei orbtinind punctajul maxim - 5 stele pentru protectia pasagerilor la severele teste Euro NCAP. "Aceasta recunoastere dobindita de "Alfa 159" este importanta datorita prestigiului si profesionalismului asociatiei Euro NCAP. Severitatea testelor amplifica valoarea calificativelor acordate fiind prevazute coliziunea frontala cu obstacol fix indeformabil la viteza de 64 km/h, impactul lateral si coliziunea cu stilpul", a mai adaugat sursa citata.
"Alfa 159" este rezultatul extraordinar al combinatiei dintre siguranta confort si performante, si asigura o placere de a conduce unica in categoria sa.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii