Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Laminoristii nu au mai intrerupt lucrul

In cursul zilei de ieri, salariatii "Laminorul" din schimbul III si cei din schimbul I au avut o serie de discutii cu administratia unitatii, problema stringenta vizind intirzierea la plata a drepturilor salariale. Desi se previziona desfasurarea unei miscari de protest a laminoristilor braileni cu intreruperea lucrului, acest fapt nu s-a mai intimplat, partile ajungind la o intelegere astfel incit programul de lucru nu a fost perturbat. Concret, reprezentantii salariatilor nemultumiti au plecat din biroul conducerii societatii cu promisiunea ca vineri, 27 ianuarie, vor primi o chenzina aferenta lunii decembrie, urmind ca, in functie de incasari, in zilele urmatoare, angajatorul sa se achite de drepturile salariale restante.
Important de mentionat este ca laminoristii braileni au avut in plan declansarea inca de joi, 26 ianuarie, a unei miscari de protest dar au acceptat o aminare prin prisma faptului ca s-au facut eforturi pentru stringerea fondurilor necesare achitarii in parte a drepturilor salariale restante. "Am reusit sa conving ca nu aceasta este rezolvarea si astazi (joi, 26 ianuarie - n.r.) n-au mai intrerupt lucrul, desi oamenii erau hotariti sa faca asta. Semnalele insa sint clare ca muncitorii sint nemultumiti din cauza ca societatea este restanta cu doua plati din decembrie, iar astazi (joi, 26 ianuarie - n.r.) ar fi urmat sa fie alimentate cardurile de salarii, lucru care nu s-a mai intimplat", declara joia trecuta Constantin Iarca, liderul organizatiei sindicale din SC "Laminorul".
Reamintim ca salariatii "Laminorul" si-au exprimat recent nemultumirea cu privire la faptul ca nu si-au mai primit salariile din decembrie 2005.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii