Mergi la conţinutul principal

Laboratorul mobil de educație rutieră pentru elevi

polițiștii au desfășurat activități de educație rutieră adresate elevilor școlii Gimnaziale “A. I. Cuza”, iar în curtea instituției de învățământ elevii au fost implicați în activități practice, utilizând mijloacele din dotarea laboratorului rutier

 

Elevi implicați în activități pe linie rutieră, cu ajutorul unor mijloace din laboratorul rutier pus la dispoziție de polițiști.

La data de 15 noiembrie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat activități de educație rutieră adresate elevilor școlii Gimnaziale “A. I. Cuza” din municipiul Brăila, în cadrul proiectului “Educație rutieră - modelarea factorului uman prin responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranță rutieră”.

Potrivit polițiștilor, în curtea instituției de învățământ elevii au fost implicați în activități practice, utilizând mijloacele din dotarea laboratorului rutier. “Copiii au avut ocazia să exerseze comportamentul corect în trafic, pe covorul rutier, respectiv recunoașterea semnelor și marcajelor rutiere, traversarea corectă a drumului public și au citit regulile de siguranță pentru a nu fi implicați în accidente rutiere ca pietoni, conducători de biciclete, trotinete electrice sau pasageri în autovehicul”, au transmis polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Polițiștii precizează faptul că activitatea se înscrie în seria demersurilor instituționale realizate în baza Planului Teritorial Comun de Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic și prevenirea delincvenței juvenile în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ preuniversitar, în anul școlar 2022-2023.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro