Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La volan, dupa ce-a dat pe git 1,5 litri de bere si doua pahare cu coniac

Parchetul de pe linga Judecatoria Braila a dispus trimiterea in judecata a lui Gigi L., 29 de ani, in baza art. 79 din OUG 195/2002 (conducere in stare de ebrietate).
Potrivit acuzarii, in seara zilei de 9 martie 2005, ora 21.34, o patrula de politie a oprit pentru control autoturismul Dacia 1310 cu numarul de inmatriculare BR-01-PBA, care circula pe strada Albinei, dinspre B-dul Dorobantilor. Intrucit soferul Gigi L. mirosea puternic a alcool, oamenii legii l-au testat cu aparatul etilotest, apoi l-au condus la spital, in vederea stabilirii alcoolemiei. Serviciul de Medicina Legala Braila a stabilit ca inculpatul avea, in acel moment, 1,30 grame la mie alcool pur in singe. Cit despre Gigi L., acesta a recunoscut ca, inainte de a urca la volan, a fost la un cafe-bar de pe strada G-ral Nicolae Grigorescu, unde a consumat 1,5 litri de bere si 200 ml de coniac, precizeaza anchetatorii.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii