Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La Olimpiada de limba rromani mai multi elevi din judet

Olimpiada de limba rromani a mobilizat 38 de elevi din municipiu si judet.
La invatamintul primar, anul II de studiu pe primele patru locuri s-au situat: Nicu Stoican si Stefania Bacan, ambii din Valea Cinepii cu 9,5 puncte, Monalisa Dumitru din Viziru cu 7,5 puncte si Elena Gheorghe tot din Viziru cu 6,5 puncte.
La gimnaziu, tot anul II de studiu rezultatele au fost mai slabe, nici unul dintre cei trei elevi nereusind sa obtina note peste sase.
La liceu, anul III de studiu, au participat patru elevi de la Sutesti si doi de la Viziru. Primii trei au fost de la Sutesti: Simona Tobosaru - 9,2, Maria Feraru - 8,95 si Ioana Sirbu - 8,5.
La anul IV de studiu au fost cei mai multi participanti, 19, de la Scoala nr. 9 si de la scolile din Gradistea, lanurile, Viziru si Valea Cinepii. Primii trei clasati la aceasta categorie au fost: Elena Balan - 9,15 de la Lanurile, Ionela Ilie - 8,95 de la Scoala nr. 9 si Eugen Stroie - 8,75 de la Gradistea.
Dintre cei care studiaza la liceu limba rromani, pe primele trei locuri s-au situat: Alexandru Anton - 9,95 de la "Iorga", Florin Decu - 9,3 de la "Iorga" si Mariana Serban - 8,6 de la Colegiul Economic "Ion Ghica".
Pentru faza nationala a olimpiadei s-au calificat cinci elevi: Elena Balan, Ionela Ilie, Alexandru Anton, Florin Decu si Mariana Serban.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii