Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La nationalele de go, brailencele Andreea Pirvu si Liliana Iacob au obtinut medaliile de argint si bronz

In urma cu putin timp, la Colegiul National "Gh. Munteanu Murgoci" din Braila, s-a desfasurat Campionatul National feminin de go.
In faza preliminara a competitiei au participat 14 jucatoare dintre care 8 au ajuns in finala. Titlul, in acest an, i-a revenit craiovencei Adelina Sora, iar urmatoarele doua locuri pe podium au fost ocupate de brailencele Andreea Pirvu si Liliana Iacob.
"La editia din acest an s-a vazut o crestere valorica si chiar s-au consemnat si doua surprize. Printre finaliste s-au numarat si doua jucatoare de doar zece ani, Diana Mircea din Bistrita si Diana Vlad din Braila. In rest s-a confirmat calculul hirtiei" declara, la finalul competitiei Iulian Toma, presedintele clubului Atari, organizatorul concursului.
Luna martie va fi in continuare una bogata in competitii pentru jucatorii de go braileni. Pe 18 martie, la Sinaia, va avea loc finala pe Europa a Cupei Ing, competitie care va reuni la start pe cei mai buni 24 de jucatori din Europa. Printre acestia nu se numara nici un brailean, dar concomitent se organizeaza si un open si aici clubul Atari va fi reprezentat de Lucian Nicolaie, Theodor Toma si Alexandru Caraivan. Pentru ultimii doi jucatori concursul de la Sinaia va fi o ultima repetitie inaintea Campionatelor Europene de juniori care vor debuta pe data de 23 martie, la Sankt Petersburg.
Theodor Toma (3 kyu) si Alexandru Caraivan (2 dan) sint cei mai buni jucatori de go din tara la categoriile de virsta sub 12 ani si respectiv sub 18 ani, ei avind mari sanse de a urca pe podium la competitia continentala.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii